Tottenham – Crystal Palace odds: Kan Kane kanonere Spurs til sejr?

Tottenham Hotspur tager imod Crystal Palace på Wembley. Efter midtugens stensikre 3-1-sejr over Real Madrid ligner det en smal sag for Spurs at trække sig sejrrigt ud af dette London-derby. Roy Hodgsons mandskab har nemlig endnu ikke fået et eneste point på udebane i denne Premier League-sæson.

The Lilywhites har været i fremragende form næsten hele sæsonen. Kun når de har manglet deres topscorer Harry Kane, har det set mindre godt ud. I weekenden tabte de 1-0 ude til Manchester United, og her var Harry Kane heller ikke med. Tottenham ligger nummer tre i ligaen med 20 point.

The Eagles derimod har haft en rigtig svær sæson indtil videre. I weekenden blev det dog til et enkelt point, selvom West Ham var foran med 0-2 i pausen. En straffesparksscoring fra Luka Milivojević og et solomål i det 97. minut fra Wilfried Zaha sørgede nemlig for 2-2.  De ligger stadig sidst i Premier League med fire point.

Hjemmeholdet er kæmpe favoritter hos bookmakerne. En Spurs-sejr giver odds 1,27, mens en Palace-sejr belønnes med odds 10,50. Uafgjort giver pengene 6,00 gange igen.

Læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport her og bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker.

 

Odds på opgøret hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Tottenham – Crystal Palace

Tottenham

Spurs kommer ind til denne kamp med massevis af selvtillid efter den førnævnte 3-1-sejr hjemme over mægtige Real Madrid i Champions League. Derudover spillede Harry Kane også 80 minutter i den kamp, så han er snart tilbage i topform. Hvis de kan få deres topscorer i gang med at score mål igen, så ser Tottenham ekstremt farlig ud.

Kane står indtil videre noteret for 29 scoringer i 2017, hvilket er et mere end Robert Lewandowski fra Bayern München.

I Premier League har Spurs også set stærke ud. I ti kampe er det blevet til seks sejre, to uafgjorte og to nederlag. Specielt i 4-1-sejren på hjemmebane over Liverpool foldede de sig ud i fuldt flor, og Merseyside-klubben fik ikke et ben til jorden.

Erik Lamela og Victor Wanyama er begge tilbage i træning efter henholdsvis en hofteskade og en knæskade. Toby Alderweireld er tvivlsom til opgøret på grund af en haseskade. Det normale førstevalg i målet Hugo Lloris er ude i et par uger med en lyskenskade, så det bliver Michel Vorm som skal vogte buret mod Palace.

 

Crystal Palace

Efter Big Sam reddede Crystal Palace fra nedrykning og siden forlod klubben, har de har ikke haft det nemt. Det er således kun blevet til en sejr, en uafgjort og otte nederlag i ti Premier League-kampe. I de ti kampe har man endvidere kun scoret fire gange og indkasseret hele 21 mål.

Det virker derfor som en ekstremt svær mission at slå topholdet Tottenham eller at få The Eagles over nedrykningsstregen. Deres eneste sejr i sæsonen faldt dog mod de engelske mestre fra Chelsea, hvor Yohan Cabaye og Wilfried Zaha sørgede for et 2-1-resultat. Palace ved derfor, hvad det kræver at slå et tophold, men de har som skrevet før haft det virkelig svært på udebane.

Mamadou Sakho er tilbage i træning efter en lægskade og kan nå at blive klar til kampen. James McArthur, Lee Chung-yong og Patrick Van Aanholt er alle tre tvivlsomme til opgøret.

Angrebsduoen Christian Benteke og Connor Wickham er definitivt ude på grund af henholdsvis en knæskade og en korsbåndskade.

 

Spilforslag

Da oddset ikke er særlig højt på en Spurs-sejr, så går vi efter et andet spil i denne kamp. Harry Kane og co. plejer at komme hurtigt ud af starthullerne og score i begyndelsen af kampene, og de førte for eksempel med 3-1 i pausen af den føromtalte Liverpool kamp.

Crystal Palace har været i forfærdelig form hele sæsonen, og har som skrevet før ikke fået et eneste point på udebane i sæsonen. Derudover har ikke scoret et eneste udebanemål. Derfor anbefaler vi, at spille på Tottenham vinder første halvleg til odds 1,65 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport