Thomas Helmig har udgivet sin VM-sang: Hør den her!

Vi har ventet rigtig længe, men nu er den her endelig! Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Thomas Helmig skulle lave sangen til sommerens slutrunde. Tidligt i morges lagde han den så ud på sin Facebook med en fin video. Den århusianske kunstner har endda fået hele landsholdet til at synge kor. Videoen er fyldt til bristepunktet med highlights fra VM-kvalifikationen, så der er virkelig blevet gjort noget ud af VM-sangen og videoen i år.

Tror du sangen fra Thomas Helmig har boostet Danmarks vinderchancer ved VM? Så kan du få odds 85 hos bookmakeren Danske Spil på, at de danske drenge ender med at vinde finalen og løfter trofæet for første gang nogensinde.

 

Spil på Danmark ved VM her

 

Helmig: Landsholdet sang godt

Som skrevet før så har Thomas Helmig valgt at tage hele det danske landshold med som kordrenge på sin VM-sang. Han var faktisk meget overrasket over, hvor godt de sang i studiet.

“Det her vi lavede i dag med holdet, hvor de sang med, det var skidesjovt. Problemet var lidt, at de sang lidt bedre, end vi havde troet, så vi ville egentlig gerne have haft, at den der baggrund, de skulle lægge, var sådan lidt mere rodet i det, men de sang jo rent faktisk ret godt,” udtaler Helmig til BT.

Det tog faktisk også rigtig mange forsøg for den århusianske sanger, før han ramte den lige i røven. Han havde nemlig prøvet mere end ti gange, før den helt rigtige idé og tekst til sangen, som hedder Hele Danmark Op At Stå.

“Melodien kom egentlig ret hurtigt, og jeg havde en idé til det der med at ‘vi står lige bag ved jer’. Det var først, da jeg fik den idé, at jeg knækkede teksten. Jeg havde skrevet en 10-12 forskellige andre bud, og jeg syntes, at det var svært at finde vinklen for mig – det skulle jo gerne være en sang, jeg også var stolt af, og så endte jeg med at finde den der vinkel med, at det faktisk handler om supporternes støtte til landsholdet,” siger Thomas Helmig slutteligt til BT.

Thomas Helmig – Hele Danmark Op At Stå (lyrikvideo)

Så er den her, VM-sangen er ude.Lyt hér: https://thomashelmig.lnk.to/HeleDanmarkOpAtStaa

Gepostet von Thomas Helmig am Donnerstag, 7. Juni 2018

 

Odds på Danmark vinder VM her