Odds på The Oscars – Spil på Viggo Mortensen og Under Sandet i 2017

Verdens højest profilerede Awards Show løber af stablen igen d. 26. februar 2017. Der er naturligvis tale om Oscars-prisuddelingen, som finder sted i Dolby Theatre i Hollywood, hvor Jimmy Kimmel i år er vært for første gang.

I år er det 89. gang filmbranchen fejrer sig selv med Oscars-uddelingen, og ligesom de seneste par år, kan du igen i år spille odds på The Oscars hos bookmakerne. Set med danske filmbriller er det en særlig interessant Oscars-uddeling i år, da danske Viggo Mortensen er nomineret i kategorien bedste mandlige skuespiller.

Viggo Mortensen giver odds 70.00, men er også oppe imod bl.a. Denzel Washington. Danmark er også repræsenteret i kategorien Bedste Udenlandske Film, hvor Under Sandet er blandt de nominerede til odds 5.50.

Se odds på Bedste Film, Bedste Skuespiller og Bedste Skuespillerinde ved The Oscars 2017 forneden, eller besøg Danske Spils Oddset for et komplet overblik over Oscars-odds.

Spil på Oscars på Oddset >>

* Find oddsene under Underholdning -> International

 

Bedste Film: La La Land storfavorit

I kategorien Bedste Film er favoritten La La Land med Ryan Gosling, Emma Stone og Rosemarie DeWitt i hovedrollerne. La La Land giver odds 1.18 til at snuppe hæderen som årets bedste film.

Også Moonlight – historien om en ung, sort mand som har svært ved at finde sin hylde i livet i Miami – bejler til at vinde en Oscar i kategorien. Moonlight giver odds 5.50.

Manchester by the Sea, Arrival og Hacksaw Ridge var også alle store biograffilm i det forgangne år, men her er der langt højere odds at hente på en sejr. Få f.eks. odds 60.00 på Hacksaw Ridge eller odds 80.00 på Arrival i denne kategori.

 

Mandlige Skuespiller: Viggo Mortensen oppe mod Denzel

I kategorien Bedste Mandlige Skuespillere finder vi som altid nogle af de hotteste navne i verden netop nu, og så er det da dejligt, at vi har en dansker med i feltet i form af Viggo Mortensen for sin rolle i Captain Fantastic.

Viggo Mortensen giver odds 70.00, og skal ses som en stor underdog, og han skal da også op mod bl.a. Denzel Washington der til odds 5.00 er en af favoritterne til at vinde for sin rolle i filmen Fences. Fences er i øvrigt også nomineret i Bedste Film-kategorien.

Den største favorit i år til at vinde Bedste Mandlige Skuespiller hedder dog Casey Affleck (odds 1.20). Affleck har høstet masser af roser for sin rolle som Lee Chandler i filmen Manchester by the Sea, og de fleste forventer, han får lov at løbe afsted med hæderen i år.

 

Kvindelige Skuespillerinde: Emma Stone og Natalie Portman favoritter

Når det kommer til den Bedste Kvindelige Skuespillerinde er der særligt to store favoritter; Emma Stone og Natalie Portman. Emma Stone er størst favorit for hendes rolle som Mia i La La Land, og Stone kan spilles til odds 1.80.

Natalie Portman er nomineret for sin rolle i filmen Jackie, hvor hun spiller John F. Kennedys kone Jackie Kennedy. Her spiller hun bl.a. overfor den danske skuespiller Caspar Phillipson i rollen som J.F.K.

I disse “præsident aktuelle-tider” kan Natalie Portman måske være et godt bud på en lille overraskelse til odds 2.50, da hun har fået store roser for sin skildring af den smukke og populære First Lady Jacqueline Kennedy.

 

Udenlandske Film: Under Sandet kan sende Oscar til Danmark

Du har formentlig set det dansk-tyske krigsdrama Under Sandet, som er skrevet og instrueret af Martin Pieter Zandvlie, og som vandt et hav af priser i 2016. Under Sandet vandt bl.a. fem Roberts-priser, herunder for Bedste Danske Spillefilm i 2016.

Under Sandet hedder “Land of Mine” på engelsk, og den flotte film er også blandt de nominerede til Bedste Udenlandske Film i år. Under Sandet giver odds 5.50, hvilket gør den til en af favoritterne sammen med Toni Erdmann (odds 1.50) og The Salesman (odds 5.50).

Besøg Danske Spils Oddset med det samme og se alle odds på The Oscars 2017. Foruden de ovennævnte kategorier, som altid er populære at spille på før det store Award Show, kan du også spille på Bedste Instruktør, Bedste Kortfilm, Bedste Birolle og mere til.

I Bedste Instruktør-kategorien er Damian Chazelle gigantisk favorit til at vinde en Oscar for kunstværket La La Land, men tror du måske mere på Mel Gibson og Hacksaw Ridge, kan du få odds 40.00 på den erfarne skuespiller og instruktør.

Spil på Oscars på Oddset >>

* Find oddsene under Underholdning -> International