Stoke vs Liverpool odds: – Henter Klopp og Co. anden sejr på udebane i 2017?

Lørdag d. 8. april kl. 16.00 kan du blænde op for Stoke City vs Liverpool FC på 6’eren, hvor gæsterne jagter vigtige point til kampen om Champions League-kvalifikation, og hjemmeholdet søger at ende en dårlig stime på tre nederlag i træk.

Ser vi på odds på Stoke vs Liverpool er det gæsterne i en klar favoritrolle, men Stoke er ingen walkover på hjemmebanen, og Liverpool har haft store problemer på udebane i hele 2017. Hos bet365 er der odds 4.00 på Stoke, 3.75 på uafgjort og odds 1.95 på Liverpool lige nu. Odds er altid genstand for ændringer, og du kan se opdaterede odds øverst i vores kampodds-box, eller direkte hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Stoke vs Liverpool

Stoke ligger komfortabelt midt i rækken på en 12. plads, og har otte point ned til nedrykningsstregen, som bekendt koster et par hundrede millioner at ende under. Med kun 7 kampe tilbage i sæsonen, ser Stoke ud til at have sikret sig endnu en sæson i Premier League, og har dårligt meget mere at spille for, end at slutte så højt som muligt blandt midterholdene, med de fordele der følger med af pengepræmier og TV-indtægter.

Liverpool er 12 point efter Chelsea, som ydermere har en kamp til gode, så mesterskabet synes heller ikke at skulle til Anfield i denne sæson. Til gengæld er Liverpool i farezonen for at droppe ud af de direkte pladser til Champions League, og ned på fjerde- eller femtepladsen, som giver adgang til CL-kvalifikation eller Europa League.

Liverpool har velnok mest at spille for, men Stoke lægger sig aldrig ned, og da slet ikke hjemme i Stoke, hvor The Potters kun har tabt fire af 15 hjemmekampe i sæsonen. Der venter altså en hård kamp for Liverpool, som ydermere ikke har gjort det specielt godt på fremmed græs i 2017. Kun én sejr i dette kalenderår, har Liverpool hentet ude, og den kom i hus mod undertippede Plymouth Argyle i FA Cup’en.

Senest spillede Liverpool 2-2 hjemme mod Bournemouth, hvor det var uhyggeligt tæt på tre point til hjemmeholdet, men gæsternes Joshua King ville det anderledes, og narrede Klopp og co. med en udligning kort før lukketid. De to tabte point gør det kun endnu mere bydende nødvendigt, at Liverpool får bragt en ende til den dårlige stime af resultater på udebane her mod Stoke.

Liverpools mission bliver dog besværliggjort af det faktum, at Sadio Mane er tvivlsom til kampen, og Adam Lallana, Jordan Henderson, Ovie Ejaria, Adam Bogdan og Danny Ings er ligeledes ude med skader. Hos Stoke mangler man Jack Butland og Stephen Ireland, mens Jon Walters, Ramadan Sobhi og Xherdan Shaqiri er tvivlsomme til kampen.

 

Spilforslagetil kampen

Stoke City skal være glade for denne kamp ikke spilles på udebane, for der har The Potters nemlig tabt de sidste fem kampe. Hjemme går det en smule bedre, men her tabte Stoke dog også sidst med 1-2 til Chelsea.

Liverpool spillee en fin kamp mod Bournemouth, hvor det burde være blevet til tre point, og Liverpool bør kunne udnytte Stokes dårlige form til at få bragt en ende til deres egne miserable stime af resultater på udebane i år. Liverpool har dog lukket mål ind i 80% af deres udekampe i denne sæson, og Stoke har scoret i 80% af deres hjemmekampe.

Vi spiller uafgjort hos bet365 til odds 3.75, og gætter på 1-1 som ciffertips til odds 7.50. Som første målscorer i kampen spiller vi Divock Origi, som kan spilles til 6 gange pengene.

Odds.dk spilforslag:

  • Uafgjort: 3.75
  • 1-1: 7.50
  • Origi scorer først: 6.00

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>