Stoke City – Leicester City odds: Tæt opgør i vente

Lørdagens Premier League-kamp mellem Stoke City og Leicester City er en kamp mellem to underpræsterende mandskaber. Stoke har trods store investeringer i spillere blot skrabet 11 point sammen i de første ti spillerunder, imens Leicester har fået 12.

Stoke har på papiret en fremragende trup for et midterhold i Premier League, men tingene hænger ikke sammen. The Potters har lidt flere pinlige nederlag på det seneste, og manager Mark Hughes er fyringstruet. I sidste weekend hentede de dog en hårdt tiltrængt 1-0-sejr over Watford.

Leicester er efter en sløj start på sæsonen begyndt at køre godt. Rævene er ubesejrede i deres seneste fem kampe i alle turneringer, og de har vundet deres seneste tre kampe. I sidste uge tog de en 2-0 sejr på hjemmebane imod Everton, og Leicester klatrer således langsomt opad i tabellen.

Leicesters gode form udlignes dog af Stokes hjemmebanefordel, vurderer bookmakerne. Hos LeoVegas Sport er Stoke nemlig favoritter til odds 2,50, imens der er odds 2,90 på en Leicester-sejr. 

Læs vores anmeldelse af LeoVegas Sport og bliv klogere på Danmarks nyeste bookmaker.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: Stoke City – Leicester City

Stoke City

The Potters købte stort ind før denne sæson, og folk som Kevin Wimmer, Kurt Zouma, Bruno Martins Indi, Darren Fletcher, Josh Tymon, Eric Maxim Choupo-Moting og Jesé sluttede sig alle til klubben. De mange indkøb har dog endnu ikke haft den store effekt på resultaterne. Stoke er blot nummer 14 i ligaen og baseret på deres seneste præstationer, får de svært ved at blive oppe. For to uger siden tabte Stoke for eksempel på hjemmebane til Bournemouth, og før det blev de kørt over af  Manchester City.

Stoke startede ellers sæsonen på imponerende vis, da de slog Arsenal og senere spillede uafgjort med Manchester United. De gode tider er dog for længst væk, og engelske medier er allerede begyndt at spekulere i hvem, der skal erstatte Mark Hughes. Waliseren har dog været i Stoke i fem år efterhånden, og han har en stor stjerne hos klubbens ledelse. Han er dog afhængig af, at resultaterne snart bliver bedre.

Stoke vandt heldigvis med 1-0 i Watford i sidste uge, og i løbet af de næste par uger møder de en række overkommelige modstandere i Leicester, Brighton & Hoves Albion og Crystal Palace. Dette kan forhåbentlig kickstarte deres sæson.

De rød-hvide må undvære forsvarsspilleren Bruno Martins Indi, midtbanespilleren Stephen Ireland og tårnhøje Peter Crouch, der alle sidder ude med skader.

 

Leicester City

De blå ræve fra Leicester har gjort en fin figur i denne sæson. De ligger i øjeblikket på 11. pladsen i Premier League, og de har taget nogle flotte sejre. Det er blandt andet blevet til en sejr over Liverpool, imens de også har været involveret i nogle yderst tætte kampe imod Chelsea og Arsenal.

I sidste uge slog de kriseramte Everton med 2-0 på hjemmebane, og de er nu oppe på tre sejre i træk. De har derudover blot tabt en af deres seneste otte kampe, og det ser efterhånden godt ud for Kasper Schmeichel og kompagni.

Leicester lider dog stadig under, at de ikke scorer nok mål. Ikonet Jamie Vardy bomber ganske vist, men i alt har Leicester blot lavet 14 mål i deres første ti ligakampe. Seks af disse er lavet af Vardy og fire af japanske Shinji Okazaki, og det er yderst problematisk, at der ikke kommer flere mål fra resten af holdet. Riyad Mahrez, der bombede i mesterskabssæsonen, har blot lavet et enkelt mål, og Leicester er til tider et endimensionelt hold.

Til kampen i Stoke må Leicester undvære Robert Huth og Matthew James, der begge er skadede.

 

Spilforslag

Der er lagt op til en tæt kamp, når Stoke og Leicester tørner sammen. Hjemmeholdet er ikke i den bedste form men er traditionelt stærke på bet365 Stadium. Stoke vandt derudover i sidste uge, og de vil naturligvis forsøge at bygge ovenpå den fine præstation imod Watford. Leicester er dog et hold, der er rigtig svære at slå for tiden, så det bliver ingen nem opgave.

Begge hold kan i øvrigt leve med uafgjort, da det vil tillade dem at fortsætte deres fine stimer i en svær kamp. Vi anbefaler derfor, at man spiller på krydset, der fås til odds 3,30 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport