Spilforslag: Odds på Danmark vs Ungarn (Håndbold EM 2016)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Danmark vs Ungarn (EM i herrehåndbold 2016)

Vi spiller: Danmark vinder med +3,5 mål: Odds 1.95 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 20/1-2016 kl. 20.00

 

Odds på Danmark vs Ungarn her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Danmark bør vinde trods problemer

Lad os bare være ærlige og konstatere, at Danmark ikke har spillet specielt godt ved denne EM-slutrunde indtil videre, hvor vi har spillet jævnbyrdige kampe i de to første opgør mod Rusland og Montenegro. Godt nok endte det med dansk sejr i begge, men det holdt hårdt, og spilmæssigt er der ikke meget der tyder på guldmedaljer netop nu. Senest blev det til en alt for tæt 30-28 sejr mod Montenegro – en kamp det danske hold nok havde foretrukket at vinde langt mere komfortabelt.

I første omgang skal Danmark dog være tilfredse med de to sejre, som nu betyder, at Danmark med endnu en sejr mod Ungarn kan slutte som nr. 1 i Gruppe D og dermed havde flest mulige point med videre til Mellemrunden. Det er som om Danmark endnu ikke spiller på det topniveau vi ved holdet kan levere, hvilket bl.a. indikeres af Champions League-topscoreren Mikkel Hansen, som ikke er kommet i gang for alvor ved slutrunden endnu.

Der er dog ingen tvivl om, at Danmark har mere at komme med, end det vi har set i de første par kampe ved dette håndbold EM, og Danmark har før været langsomme startere ved slutrunder. Hvis Danmark rammer et højt niveau i aften, bør Ungarn ikke være noget problem for et velspillende dansk landshold.

Ungarn startede turneringen med en 32-27 sejr over Montenegro, men tabte så til gengæld til russerne med 27-26 i anden gruppekamp. Her spillede Ungarn ikke specielt godt, og den russiske sejr var – trods det snævne resultat – aldrig rigtigt i fare.

 

Spilforslag på Danmark vs Ungarn

Det danske forsvar har ikke været den mur foran Niklas Landin, som vi er vant til at se. Der er gået mange mål ind på Danmark, men heldigvis scorer vi stadig endnu flere i den anden ende. Der skal dog bedre styr på forsvaret, hvis vi skal drømme om guldmedaljer i år, og så skal Mikkel Hansen iscenesættes bedre af holdkammeraterne, så den danske målkonge for alvor kan træde ind i turneringen.

Vi tror Danmark finder nøglen i aften. Godt nok har vi spillet to tætte kampe ved slutrunden indtil videre, men Ungarn så ikke gode ud mod Rusland i den seneste kamp, og Danmark har trods alt så meget kvalitet i truppen, at vi har fightet sejrene hjem, selv når spillet ikke kørte på skinner. Dansk fight og kvalitet skal sikre endnu en sejr, og vi tror Mikkel Hansen kommer i gang nu til stor ærgrelse for Ungarn.

Danmark vinder med mindst 4 mål, og derfor spiller vi Danmark -3,5 mål hos Bet365 til odds 1.95.

Spil på Danmark Ungarn >>

 

Odds på Danmark mod Ungarn

Bet365 tilbyder et hav af odds-specials på Danmark mod Montenegro ved håndbold EM 2016 i Polen. Kampen vises på TV2 kl. 20.00 onsdag d. 20/1.

Herunder kan du se et udpluk af odds på Danmark vs Montenegro, og du kan besøge Bet365 med det samme for at få det fulde overblik over spilmulighederne på kampen.

odds_danmark_vs_ungarn_haandbold_em_2016

 

 

Odds på Danmark vs Ungarn hos Bet365 >>

 

bet365-580x330