Spilforslag: Odds på Danmark mod Tyskland (Håndbold EM 2016)

EM_haandbold_2016

I dag spiller vi:

Kamp: Tyskland vs Danmark (EM i herrehåndbold 2016)

Vi spiller: Over 56,5 mål: Odds 2.05 (set hos Bet365)

Kampstart: Onsdag d. 27/1-2016 kl. 18.15

 

Odds på Tyskland vs Danmark her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

 

Danmark skal have ét point mod Tyskland

Danmark lagde unødigt pres på sig selv, da man i går kun spillede 28-28 mod Sverige i en kamp, Danmark ellers havde ført mere eller mindre fra start til slut. Særligt de sidste to minutter af kampen var ikke gode, set med danske øjne, for her scorede Sverige tre mål i træk, hvilket kostede Danmark et vigtigt point.

Bare 22 timer er det gået siden kampen mod Sverige blev fløjtet i gang, når danskerne sent i eftermiddag – kl. 18.15 – går på banen i Wroclav til den sidste gruppekamp i mellemrunden. Her venter Tyskland, og Danmark skal have mindst uafgjort for at være sikret en plads i semifinalen.

Danmark har 7 point, mens Tyskland og Spanien begge har 6 point, og hvis Danmark taber – og Spanien samtidigt slår Rusland – betyder det farvel til guldmedalje-drømmene og goddag til kampen om placeringerne 5-8.

Kravet til Danmark i aften er altså mindst uafgjort, hvilket vil sikre os andenpladsen i Mellemrunden, hvis Spanien slår Rusland. Taber Spanien til Rusland, vil uafgjort stadig være nok til at sikre 1. pladsen og dermed en kamp mod andenpladsen fra Gruppe 1, hvor Norge, Frankrig og Polen kæmper om de to øverste pladser i gruppen.

Vores tyske modstandere har vundet de sidste to kampe mod Rusland med 30-29 og Ungarn med 29-19, og har generelt set overbevisende ud siden åbningsnederlaget til Spanien i den første kamp for 11 dage siden.

 

Spilforslag på Danmark mod Tyskland

Dette opgør kan svinge begge veje, for Danmark er stærke, men det er Tyskland også. Normalt anbefaler vi ikke et spil mod Danmark, men i dag er der odds 4.75 på Tyskland, mens Danmark kun giver pengene 1.33 gange i gen. Danmark er selvfølgelig favoritter, men oddset på Tyskland er simpelthen så højt, at det er anbefalelsesværdigt at spille på.

Det danske landshold har ikke været super stærke defensivt ved dette EM, og der er gået flere mål ind end forventet. Holder vi det op imod Tyskland angreb, som ser  ud til at score mange mål mod alle modstandere, vurderer vi, at dette bliver et meget jævnbyrdigt opgør, hvor dagsformen hos målmændene og skytterne kommer til at være afgørende.

Nægter du at spille på Tyskland, er der god værdi i over 56,5 mål i kampen til odds 2.05.

Vi finder det meget utænkeligt, at kampen slutter i et målfattigt opgør som f.eks. 23-22. Vi tror derimod begge hold kommer i nærheden af 30 mål i kampen, og derfor bør der være værdi i væddemål på mange mål. Du kan se flere mål-totaler herunder, hvor der er odds på Danmark mod Tyskland hos Bet365.

Spil på Danmark mod Tyskland >>

 

Odds på Danmark mod Tyskland

Bet365 tilbyder et hav af odds-specials på Danmark mod Tyskland ved håndbold EM 2016 i Polen. Kampen vises på TV2 kl. 18.15 onsdag d. 27/1.

Herunder kan du se et udpluk af odds på Tyskland vs Danmark, og du kan besøge Bet365 med det samme for at få det fulde overblik over spilmulighederne på kampen.

Se stillingen i Gruppe 2 her på den officielle hjemmeside for EM i Håndbold 2016.

 

Se Bet365 odds på Danmark mod Tyskland:

odds_danmark_mod_tyskland

 

 

Odds på Tyskland vs Danmark hos Bet365 >>

 

bet365-580x330