Spilforslag: Odds på Danmark mod Spanien (Håndbold EM 2016)

Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Spanien vs Danmark (EM i herrehåndbold 2016)

Vi spiller: Danmark/Danmark (H/F): Odds 2.55 (set hos Bet365)

Kampstart: Søndag d. 24/1-2016 kl. 20.30

 

Odds på Spanien vs Danmark her >>

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Danmark overtager favoritrollen ved EM

Det danske landshold fik en lidt sløv start ved Håndbold EM 2016 i Polen, hvor de første par kampe ikke bød på overbevisende dansk spil. Men mod Ungarn blomstrede holdet op, og Danmark vandt en flot 30-22 sejr, hvor det danske spil lige fra start sad lige i skabet gennem hele kampen.

Indsatsen giver vi danske fans ny tro på at se Danmark øverst på podiet i år, og også bookmakerne har nu større forventninger til Danmark. Danmark er nu svag favorit til at vinde Håndbold EM 2016 hos de fleste bookmakere, og nu venter endnu en guldmedalje-kandidat i det første opgør i mellemrunden, nemlig Spanien.

Læs også: Danmark er nu favorit: Se de nye odds

Spanien er blandt favoritterne til at vinde EM, men spillet i Gruppe C har ikke været super overbevisende fra spaniernes side. I åbningskampen blev det dog til 32-29 sejr mod Tyskland, hvorefter Spanien skuffede ved kun at spille 24-24 mod Slovenien. Dermed var Spanien under pres inden det sidste opgør mod Sverige, hvor spanierne vandt en snæver 24-22 sejr.

Særligt i angrebsspillet har Spanien ikke vist det topniveau, vi alle havde forventet at se før EM startede, og det er godt nyt for Danmark inden mødet med Spanien. Det danske forsvar har set lidt skrøbeligt ud i de to første kampe ved dette EM, men mod Ungarn lykkedes det både Landin og resten af forsvaret at få lukket grundigere af. Samtidigt kom der for alvor gang i den danske målmaskine, og hvis de to holds tendenser i de seneste kampe fortsætter, hælder vi mest til en dansk sejr i Spanien vs Danmark.

 

Spilforslag på Spanien vs Danmark

Vi ramte vores seneste spilforslag på Danmark ved EM, da vi anbefalede at spille Danmark med -3,5 mål handicap mod Ungarn, og den linje blev fuldstændigt sønderskudt af Mikkel Hansen og resten af de danske skytter, da Danmark vandt med hele 8 mål.

Vi tror naturligvis på en tættere kamp søndag aften mod Spanien, men baseret på Danmarks flotte kamp mod Ungarn, og Spaniens svingende præstationer i Gruppe C, tror vi Danmark er for stærke for Spanien i dette opgør.

Vi spiller på dansk succes i begge halvlege med Halvleg/Fuldtid væddemålet “Danmark/Danmark” til odds 2.55.

Du kan se mange flere odds på Spanien vs Danmark hos Bet365 herunder.

Spil på Spanien vs Danmark >>

 

 

 

Odds på Danmark mod Spanien

Bet365 tilbyder et hav af odds-specials på Danmark mod Spanien ved håndbold EM 2016 i Polen. Kampen vises på TV2 kl. 20.30 søndag d. 24/1.

Herunder kan du se et udpluk af odds på Spanien vs Danmark, og du kan besøge Bet365 med det samme for at få det fulde overblik over spilmulighederne på kampen.

Se stillingen i mellemrunden her på den officielle hjemmeside for EM i Håndbold 2016.

 

Se Bet365 odds på Danmark mod Spanien:

odds_danmark_mod_spanien_haandbold_em

 

 

Odds på Spanien vs Danmark hos Bet365 >>

 

bet365-580x330