Spilforslag: Frankrig – Uruguay (U20 VM)

U20-fifa-wc-2013U20 VM slutter i dag. Efter nogle meget dramatiske semifinaler , så er finalekombatanterne udvalgt. Den store finale kommer til at stå mellem Frankrig og Uruguay.

Vi advarede Uruguay om at passe på med at undervurdere irakerne i semifinalen, men noget tyder på, at de ikke læste vores artikel. I hvert fald var Uruguay bagude i deres semifinale helt til de sidste 2 minutter, før de fik den forløsende udligning. Derfra spillede de to hold lige op og der skulle 16 straffespark til at adskille dem i den sidste ende.

Frankrig’s semifinale gik lidt lettere. Modstanderen var Ghana og Frankrig dominerede det meste af kampen. De brændte dog massevis af chancer og derfor var Ghana kun 1 mål bagude hele kampen. Frankrig legede med ilden, men det forløsende mål kom aldrig for ghaneserne og dermed overlevede Frankrig deres semifinale allerede efter 90 minutter.

Kigger man lidt på, hvilke modstandere holdene begge har mødt, så er det – udover Uzbekistan, som begge slog med 4-0 – Spanien, der falder i øjnene. Frankrig tabte til Spanien i indledende gruppe, men Uruguay slog Spanien i forlænget spilletid i kvartfinalen. Det burde give et lille plus til sydamerikanerne, men retfærdighedsvis skal man huske på, at både Frankrig og Spanien var videre fra gruppen, da de mødte hinanden.

Spørger man bookmakerne, så lægger de ikke så meget i det med de indbyrdes opgør mod Spanien. De udpeger Frankrig som aftenens favorit til guldet. Det bedste odds får du hos NordicBet, der giver 1.80.

Turneringen har i den grad været præget af kampe, der er gået i forlænget spilletid. Sker det også i finalen, så skal du have fat i Bet365, der giver odds 3.60 på det udfald.

Mener du, at Uruguay’s elimination af Spanien kontra Frankrigs nederlag til samme er et godt udtryk for styrkeforholdene i dagens kamp, så er det Tipico, der er dit bookmakervalg. De giver 5.20 for guld til Uruguay i ordinær spilletid.

De bedste odds på Frankrig U20-Uruguay U20:

Frankrig U20: 1.80 hos NordicBet
Uafgjort: 3.60 hos Bet365
Uruguay U20: 5.20 hos Tipico

Da det er finalen, så har U20 VM i dag fortrængt kvindernes EM på EuroSport. Du kan se finalen fra kl 20:00.

Dagens spilforslag:

Hos odds.dk har vi stor respekt for, at Uruguay formåede at eliminere Spanien. Det var en af de helt store overraskelser i turneringen. At de så efterfølgende tog lidt for let på kampen mod Irak er det, der kan ske. Vi tror på, at de på ingen måde tager let på aftenens opgør, så det her bliver ikke en walk over for de unge franskmænd. Vi siger, at sydamerikanerne som minimum får uafgjort:

Frankrig U20-Uruguay U20 (-1) = 2-tal til odds 2.15 hos Tipico

Hitrate: 3/9 = 33%
Samlet indsats: 9
Samlet resultat: -0.75
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 92%