Spil risikofrit på Manchester United sejr til odds 6 som ny kunde!

Nu begynder den engelske Premier League endelig igen. Efter en lang sommer uden fantastisk fodbold fra hold som United og Chelsea. Lige præcis de to hold skal mødes i et brag af kamp, allerede i første spillerunde. Manchester United er på hjemmebane, og de er da også smalle favoritter til, at vinde kampen. Med Ole Gunnar Solskjær ved roret, er der kommet nye boller på suppen hos de røde djævle. Der er selvfølgelig blevet købt ind i sommeren, men også talenterne står på spring til, at få chancen.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 6 på en Manchester United sejr. Opret dig som ny kunde og spil på, at Manchester United vinder kampen. Så får du dit risikofrie spil til odds 6 på United-sejren. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 300 kroner igen. Det er i øvrigt værd, at bemærke at man her får sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Spil risikofrit på Manchester United sejr til odds 6 her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 50 kroner på Manchester United sejr til odds 6
  3. Vind op til 300 kroner når Manchester United har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at Manchester United slår Chelsea FC til det forhøjede odds 6.

Kampen kan i øvrigt streames fra kl.17:30 via bookmakeren Bet365, se hvordan her.

 

Derfor vinder Manchester United

Chelsea har i sommeren været ramt af enhver topklubs mareridt, nemlig et transfer forbud. Det har betydet, at de “forstærkninger” de har gjort, har været spillere som allerede var på lån i klubben. Eller de spillere, som er kommet tilbage efter at have været lånt ud i sidste sæson. Mateo Kovacic og Cristian Pulisic er hentet ind fra henholdsvis Real Madrid og Dortmund. Pulisic virker som en god forstærkning, men om han kan ramme topformen fra start på et helt nyt hold er tvivlsomt.

Derudover er der også en ny træner i Chelsea, nemlig legenden Frank Lampard. Han har et stort stykke arbejde foran sig, hvor han skal få talenterne til at vise kvaliteten fra dag et. Mount, Abraham og danske Christensen kan være i tankerne til en startplads, men fælles for dem alle er, at de stadig ikke helt har bevist sig på topplan. Udover de manglende indkøb er Chelsea også ramt af et par skader til spillere, som ville starte ind hvis de var klar. Willian, Rudiger og Loftus-Cheek er således skadet, og det kan komme til at koste.

Hos United er der ikke de samme problemer på skadesfronten, og det forlyder at de kan stille med noget nær stærkeste opstilling. På mål har United en af verdens bedste målmand i David de Gea, og han har fået et par nye ansigter foran sig i forsvaret. Således er Maguire og Wan-Bissaka hentet ind for dyre penge, og sammen med Shaw og Lindelof ligner det et solidt forsvar. Længere fremme på banen lykkedes det Solskjær at holde på Pogba, og han kan gå en stor sæson i møde. United har fået mere fart i holdet, og det kan ramme Chelsea hårdt, unge spillere som Rashford, Martial og supertalentet Greenwood står klar til, at bombe Chelsea i sænk!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 11. august klokken 17:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Manchester United kampen, modtager du 300 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 6. Vinder Manchester United ikke kampen, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Spil risikofrit på Manchester United sejr til odds 6 her

Officielt logo for Mr Green