Håndbold EM: Spil på Danmark vs Rusland

EM_haandbold_2016

De fleste der følger det danske herrelandshold i håndbold husker formentligt det grimme finalenederlag for to år siden, hvor et suverænt fransk landshold lammetævede Danmark ved EM i 2014. Ovenikøbet her på dansk grund. Dengang kunne vi kalde os forsvarende Europamestre, men det kan vi i sagens natur ikke denne gang.

Hvordan skal det gå det danske landshold ved EM 2016 i Polen? Får vi revanche og genvinder trofæet, eller får vi baghjul af favoritterne fra Frankrig? Dét får vi første smagsprøve på lørdag aften kl. 20.15, når der står Danmark vs Rusland på plakaten ved EM i håndbold.

Bet365 tilbyder odds på Danmark vs Rusland, og her er Danmark storfavoritter til at vinde den første kamp ved slutrunden.

Hos Bet365 får du odds 1.20 på Danmark, mens der er odds 6.50 på Rusland og uafgjort giver pengene 13 gange igen. Hvis du vil spille på Danmark, og odds 1.20 på 1-tallet er for lidt, kan du overveje at spille på et af de utallige odds-markeder på Danmark vs Rusland hos Bet365.

Spil på handicap-odds, hvor Danmark -4,5 mål giver odds 1.95 eller hvad med vindermargin-odds, hvor der f.eks. er odds 7.00 at hente, hvis Danmark vinder med mellem 10-12 mål, og hvor en dansk storsejr med 17-21 mål giver pengene 45 gange igen?

Bet365 har masser af odds på Danmark vs Rusland og alle de andre kampe ved EM i Polen, og du kan se dem ved at besøge Bet365 herunder eller nederst i denne optakt-artikel.

Spil på Danmark vs Rusland her >>

 

Optakt: Danmark vs Rusland

Der er store forventninger til det danske håndboldlandshold ved denne slutrunde, men spørgsmålet er, om holdet kan leve op til nationens høje forventninger.

I optakten til EM i håndbold 2016, er det danske hold blevet ramt af en slem skade til Rene Toft Hansen, som dermed er ude af hele slutrunden. Broderen – Henrik Toft Hansen – er ramt af halvbetændelse, som nok ikke kommer til at få betydning for hans deltagelse i slutrunden, men det kan være et irritationsmoment i starten af turneringen.

Brødrene Toft Hansens fravær i optakten har tvunget den danske landstræner, Gudmundur Gudmonsson, til at eksperimentere med andre løsninger i det danske forsvar, som absolut ikke ser ud til at være vores største aktiv i øjeblikket.

Hvis det skal blive til dansk succes ved EM i Polen, skal det først og fremmest komme fra vores offensive styrker, hvor det danske landshold råder over flere verdensklasse spillere. Mikkel Hansen er ikke kun favorit til at blive topscorer for Danmark, men derimod for hele EM slutrunden, og det skal ses i lyset af en stor sæson for den franske storklub PSG Handball. Mikkel Hansen er topscorer i både den franske liga og Champions League, så det er et godt våben vi danskere har i den målfarlige Hansen.

Læs også: Mikkel Hansen er EM-topscorer favorit – Se odds her!

 

Ingen regner med undertippede Rusland

Bet365 giver netop nu odds 67.00 på, at Rusland kan vinde dette EM i håndbold, så det giver sig selv, at der ikke er mange der regner med russerne ved denne slutrunde. Det forstår man også godt, hvis man kigger på de russiske resultater ved de seneste fire EM-slutrunder, hvor man er blevet nr. 13 i 2008, nr. 12 i 2010, nr. 15. i 2012 og senest nr. 9 i 2014, da EM blev afviklet i Danmark.

Ved VM i 2015 sluttede Rusland nr. 19, og så var det farvel og tak til Oleg Kuleshov og Alexander Rymanov, som ellers havde stået i spidsen for det russiske håndboldlandshold i en længere periode. I stedet er det nu de tidligere olympiske-, europæiske- og verdensmestre Dmitri Torgovanoc og Lev Voronin som har taget over. Med dem ved roret sluttede Rusland nr. 2 i deres 2016-kvalifikationsgruppe, og har nu det mål at kvalificere sig til OL i Rio via en god placering ved EM i Polen.

Holdets stjerner omfatter navne som Sergei Gorbok og Timur Dibirov, som begge spiller for HC Vardar. Gorbok, som tidligere er tørnet ud for Hviderusland indtil 2009, har fået russisk statsborgerskab og har spillet for Rusland siden marts 2012. I sin karriere har Gorbok spillet i en række forskellige lande, hvor han blev mester med sit klubhold mindst én gang i dem alle – undtagen Tyskland.

Timur Dibirov er velnok Ruslands største profil, og har tidligere været på All-Star holdet ved VM 2013 i Spanien, hvor han blev stemt ind som bedste venstrefløj. Han er en fremragende kontraspiller, og en nøglespiller i det russiske forsvar.

 

Odds på Danmark vs Rusland

Hos Bet365 kan du – som tidligere nævnt – spille på en bred vifte af odds på Danmark vs Rusland, og herunder kan du se de mest populære. Du kan selvfølgelig se alle odds på Danmark vs Rusland og de øvrige kampe ved EM i håndbold, når du besøger Bet365s hjemmeside.

Bet365s odds på Danmark vs Rusland:

odds_danmark_rusland_em_haandbold_2016

Screenshot af Bet365s odds-markeder på Danmark vs Rusland.

 

Se alle odds på Danmark vs Rusland >>

 

bet365-580x330