Spil 50 kr. hos 888 og få odds 41 på en Esbjerg sejr!

Endelig skal der atter spilles fodbold i den danske Superliga. Bookmakeren 888sport er ude med helt fantastisk høje odds, på årets første Superligakamp imellem FC Midtjylland og Esbjerg fB. Nye spillere har således muligheden for, at få odds 7 hvis FC Midtjylland vinder, hvor man før fik odds 1,49. Esbjerg fB er dog endnu mere vanvittigt, da du her får hele odds 41, hvis Esbjerg altså vinder kampen, sat op fra odds 5,80. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 2.000 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og fylde lommerne med kølige kontanter, hvis det bliver Esbjerg fB som sejrer!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på FC Midtjylland eller Esbjerg fB

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 7 eller 41 på sejr til enten FC Midtjylland eller Esbjerg fB og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af helt op til 2.000 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FC Midtjylland eller Esbjerg fB til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 2.000 kroner hvis Esbjerg fB vinder kampen!

Dette taler for at FC Midtjylland vinder kampen

Odds 7 på en FC Midtjylland sejr, er slet ikke dårligt. Der er da også mange ting, som peger på hvorfor, at netop de jyske ulve burde kunne tage sejren. FCM er efterhånden den forventede udfordrer, til den pengestærke hovedstadsklub FC København. FCM har da også siden 2014 formået, at slutte i top tre i Superligaen hele fem gange. Hvor to af disse top fem placeringer, endda også har budt på guldmedaljer.

FCM møder som skrevet EfB i sæsonåbneren, og selvom FCM mangler den målfarlige angriber Paul Onuachu, så er der fuldgode erstatninger i truppen. Den tidligere så målfarlige midtbane Gustav Wikheim virker på vej tilbage, i den form der sikrede ham hele 11 mål i 2017/2018 sæsonen. Derudover er den unge brasilianer Junior Brumado en utrolig spændende spiller, som godt kan få sit gennembrud for FCM i år. Evander skal man heller ikke glemme. Han er endnu en ung brasilianer, som tog Superligaen med storm sidste år, og lavede 10 mål i blot 30 kampe. Udover de mange mål, er Evander vanvittig giftig i pasningsspillet. Han kan uden problemer skære de fleste forsvar op og sørge for, at hans medspillere får de så vigtige målgivne afleveringer, der skal til for at vinde kampe.

FCM scorer generelt altid mange mål, og det kan godt se svært ud for EfB at dæmme op for de målglade ulve!

Læs i øvrigt vores omfattende Superligaoptakt lige her

 

Dette taler for at Esbjerg fB vinder kampen

Hvis EfB skal have en chance for at vinde kampen, så kræver det en god holdpræstation. For modsat FCM der har diverse stjerner på holdkortet, så er EfB et mandskab hvor der ikke er de store stjerner. Det er et homogent mandskab, som er defensivt stærkt og har et par gode offensive folk. Yuri Yakovenko viste sidste år prøver på flot fodbold, og nyindkøbet Soiri Pyry håber også, at han kan spille en fantomkamp i sin debut. Men det er nok Joni Kauko og Adrian Petre, som trods alt vil tiltrække sig mest opmærksomhed. Begge spillere der har bevist de kan lave mål, og hvis EfB kan få disse offensive folk sat i spil mod FCM, så er der muligheder.

Sidst de to mødtes er da også blot to uger siden, i en kamp som EfB overraskende vandt med 2-0. FCM stillede til kampen ikke op med deres stærkeste opstilling, men det var tæt på. Derfor ligger denne kamp sikkert i baghovedet, på nogle af de spillere som var med i sejren. Og den selvtillid som esbjergenserne har tanket, kan de helt sikkert tage med ind i aftenens opgør!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere.

Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund