Spil 50 kr. hos 888 og få odds 41 på at Fuglsang vinder Touren!

888sport er ude med helt vilde høje odds på årets Tour de France. Nye spillere har muligheden for at få odds 41 hvis Jakob Fuglsang vinder Tour de France, hvor man før fik odds 5,50. Jakob Fuglsang er bookmakeren tredje største favorit, så der er en god chance for, at spillet kan vindes. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter årets Tour de France ende med at give dig et overskud på 2.000 kroner. Lyder det for godt til at være sandt? Den er skam god nok, hos 888 kan du få dette forhøjede odds og fylde lommerne med kølige kontanter. Hvis altså vores helt egen danske Jakob Fuglsang, kommer på podiet iført den gule trøje i Paris!

 

Hent dit super odds nu

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Jakob Fuglsang som vinder af Touren

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 41 på en dansk Tour de France sejr til Jakob Fuglsang, og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af op til 2.000 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Jakob Fuglsang til at vinde Tour de France
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 2.000 kroner når Jakob Fuglsang har slået alle konkurrenterne!

Derfor vinder Jakob Fuglsang Tour de France

Lad det være sagt med det samme, Jakob Fuglsang har en kæmpe mulighed for at vinde årets Tour de France. Afbud til de store favoritter Chris Froome og Tom Domoulin, samtidig med et spørgsmålstegn over sidste års vinder Geraint Thomas og hans nuværende form. Har torpederet danske Jakob Fuglsang helt frem blandt de største tre favoritter.

Det er da også en Fuglsang, der måske modsat nogle af de foregående år, kommer ind til årets løb knivskarp. Sejre i etapeløbene Vuelta a Andalucia Ruta Ciclista Del Sol og Critérium du Dauphiné har vist, at Fuglsang er et skridt foran de nærmeste udfordrere til den gule trøje. Han har også imponeret stort i endagsløbene, de såkaldte klassikere. I April måned havde Fuglsang en helt fantastisk uge, hvor han sluttede i top tre i alle tre løb. Det er nærmest uhørt at en rytter præsterer dette, men det er ikke desto mindre, hvad det danske Tour de France håb gjorde.

Han startede med, at få en flot tredje plads i Amstel Gold Race. Derefter sluttede han et trin højere med en andenplads i La Fléche Wallonne, inden han tog det ultimative skridt op og vandt sit tredje løb. Det gjorde han ved, at henvise Julian Alaphilippe til andenpladsen i løbet Liége-Bastogne-Liége. At køre en så imponerende klassikeruge og vinde Liége-Bastogne-Liége. Samtidigt med at vinde især etapeløbet Critérium du Dauphiné, har løftet Fuglsangs værdi helt op til de store kanoner. Der bliver ikke længere snakket om, hvorvidt han kan køre sig i en top tre i Tour de France. Men snarere om det er i år, at han rent faktisk kan vinde hele løbet!

 

Modstanderne

Geraint Thomas er den forsvarende mester, og han er sammen med holdkammeraten Egan Bernal ifølge bookmakerne de to største favoritter til, at vinde løbet. Problemet for Thomas er dog, at han lige siden sejren i fjor ikke har kørt specielt godt. Svingende resultater og dårlig form kombineret med et styrt i Schweiz Rundt, gør at ingen rigtigt ved hvad der kan forventes af ham. Han kan altså ende med, at skuffe stort i forsøget på at sejre igen.

Egan Bernal er ung, og han kører for første gang, som delt kaptajn på Team Ineos, hvor rollen som kaptajn deles med Thomas. Spørgsmålet er dog, om den unge rytter kan klare presset hvis Thomas går ned, og hele holdets forventninger skubbes over på hans skuldre. Fuglsang er efterhånden rutineret, og skal ikke kæmpe med delt kaptajnroller på sit hold Astana. Han har et fantastisk hold omkring sig, som inkluderer danske Magnus Cort, og de stærke bjergryttere Bilbao og Izagirre. Formen er hvor den skal være, og både Fuglsang og omverden forventer, at han er med helt fremme når vi når til Paris, måske endda klædt i gult!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere.

Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Hent dit super odds nu

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund