Spil 50 kr. hos 888 og få odds 34 på en Argentina sejr!

888sport er ude med helt vilde høje odds på Copa Américas semifinale knald eller fald kamp imellem Brasilien og Argentina. Nye spillere har muligheden for at få odds 10 hvis Brasilien vinder, hvor man før fik odds 1,87. Argentina er dog endnu mere vanvittigt, da du her får hele odds 34, hvis Argentina vinder kampen. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.650 kroner. Lyder det for godt til at være sandt? Den er skam god nok, hos 888 kan du få dette forhøjede odds og fylde lommerne med kølige kontanter hvis Argentina sejrer!

 

Hent dit super odds nu

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Brasilien eller Argentina

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 10 eller 34 på sejr til enten Brasilien eller Argentina og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af op til 1.650 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Brasilien eller Argentina til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 1.650 kroner hvis Peru vinder kampen!

Derfor vinder Argentina kampen

Lad os starte med at se på Brasilien. De spiller årets Copa América på hjemmebane, og har en hel nations pres på skuldrene. Og man må bare erkende, at indtil nu har de skuffet til trods for, at de står i semifinalen. Mod Paraguay måtte Brasilien ud i en straffesparkskonkurrence for, at sikre den videre deltagelse i turneringen. Billetten kom først i hus efter Manchester Citys Gabriel Jesus scorede, på det femte og afgørende spark. Til tydelig forløsning for de mange brasilianske fans, samt spillerne. Nu gælder det dog det, der måske er det største arvefjende opgør indenfor landsholdsregi. Argentina venter i semifinalen til det, der kan blive et brag af en kamp.

Brasilien mangler desuden deres største stjerne Neymar, som blev skadet kort før Copa Américas start. Philippe Coutinho blev herefter udset til, at være manden som skulle løfte ansvaret efter Neymar, men han har i den grund skuffet. To mål og en enkelt assist har ikke været nok til, at overbevise det krævende brasilianske publikum. Det er en Coutinho, som dermed fortsætter sin skuffende sæson fra FC Barcelona, hvor der tilmed er snak om, at sælge den finurlige playmaker.

Det der taler for Brasilien i dagens kamp, er deres forsvar. De giver ikke mange chancer væk, og når de gør, står Alisson klar til at diske op med fantastiske redninger på målstregen. Liverpool stjernekeeperen havde utrolige 21 kampe hvor modstanderen blev holdt fra fadet scoringsmæssigt. I de 38 kampe i sidste sæson i Premier League, lukkede Alisson altså ingen mål i hele 21 kampe, hvilket mildt sagt er vanvittigt imponerende!

 

Lautaro Martinez

Den unge argentiner Lautaro Martinez på blot 21 år, har taget det argentinske hold med storm. Han fik chancen fra start imod Qatar, og kvitterede med et mål efter kun 4 minutters spil. Imod Venezuela i kvartfinalen skulle han bruge 10 minutter på, at bringe Argentina på sejrskurs endnu en gang. Begge kampe blev vundet 2-0, og Martinez har fået troen tilbage hos det argentinske landshold. Stilskiftet har betydet at Argentina går mere offensivt til værks, og har nu en trio i front. De er Lionel Messi, Sergio Aguero og Lautaro Martinez. De har vist at Argentina kan på vej mod noget stort i sommerens slutrunde, og man godt forvente at de vil volde Brasilien store vanskeligheder.

Argentina startede turneringen dårligt, og tvivlede måske på egne evner. Men fornyet tro efter to sejre gør, at Argentina vil gå ind til nattens kamp og gå efter sejren. De kan spille frit, og uden pres, som undertippede. Imens Brasilien kæmper med hjemmebanens pres, og skuffelse på skuffelse i Copa América, hvor de ikke siden 2007 har løftet trofæet. Der er langt fra tidligere tiders sambabold på det brasilianske landshold, og derfor tror vi, at Argentina trækker sig sejrrigt ud af kampen!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere.

Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Hent dit super odds nu

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund