Spil 50 kr. hos 888 og få odds 34 hvis AGF vinder over FC København!

De danske mestre fra FC København møder fredag AGF, i hvad der burde ligne en nem kamp. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen kan ende med en overraskende udesejr til de undertippede AGF. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, på det er årets anden Superligarunde for FC København og AGF. Nye spillere har således muligheden for, at få odds 8 hvis FCK vinder, hvor man før fik odds 1,58. Oddset på en AGF sejr er dog endnu højere, da du her får hele odds 34, hvis århusianerne altså vinder kampen, sat op fra odds 4,90. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.700 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk start på sommeren, afhængig af om du spiller på FCK eller AGF som sejrsherre!  

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på FC København eller AGF

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 8 eller 34 på sejr til enten FCK eller AGF og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af helt op til 1.700 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FC København eller AGF til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 1.700 kroner hvis AGF vinder kampen!

Derfor kan AGF vinde kampen

AGF har et godt forsvar, og imod Hobro fortsatte de den tendens de havde påbegyndt i sidste sæson. Her lukkede de blot et mål ind eller ingen overhovedet i imponerende 15 ud af 18 spillede udekampe i Superligaen. AGF har endda i ugens løb forstærket sig med målmanden William Eskelinen, som er købt i svenske Sundsvall. Det kan godt tænkes, at han stryger direkte ind i startopstillingen, hvilket i givet fald skal ses som en forstærkelse. Træner David Nielsen har generelt fået skabt et meget slagkraftigt AGF mandskab, der tæller spændende profiler, som Munksgaard, Tingager, Sana, Bundu, Ankersen og Mortensen. Problemet for FC København til fredagens kamp, kan vise sig at være deres kommende kamp. De skal nemlig spille en vanvittig vigtig Champions League kvalifikationskamp imod walisiske The New Saints F.C. Første opgør er på udebane, og det forventes at FC København derfor vil vælge, at spare nogle af de faste startere. Læg dertil, at FC København mangler de stærke forsvarere Andreas Bjelland, der er meget tvivlsom. Samt Nicolai Boilesen som er blevet langtidsskadet. Derudover er den faste starter Peter Ankersen på vej ud af klubben, ligesom også Denis Vavro allerede er blevet solgt. Det ligner altså, at vi godt kan få en kamp at se, hvor FC København har tankerne på den efterfølgende kamp i Champions League. Og imens det er fuldt forståeligt, så bliver der ingen nåde fra et sultens AGF mandskab, der jagter sin første sejr i årets Superliga. Det kan nemt vise sig, at FCKs reservespækkede hold, vil vise usikkerhed, præcis som tilfældet var imod OB. De vandt godt nok 3-2, men det var ikke uden slinger i valsen. Mandskabet fra hovedstaden måtte da også kæmpe sig tilbage fra, at have været nede 0-2. Hvis det samme sker igen, og de kommer bagud imod AGF er det ikke givet på forhånd, at århusianerne lukker dem tilbage i kampen!  

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!  

Få dit forhøjede odds her

  Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund