Snebolden ruller igen: Vind VIP-billetter til Man Utd – Newcastle!

Den 18. november tager Manchester United hjemme på Old Trafford imod Newcastle United, og den kamp kan du nu vinde to billetter til hos NordicBet! Dette er dog ikke alt. Det er nemlig ikke helt almindelige billetter du kan vinde, nej det er skam VIP-billetter og de er inklusiv fire-retters middag før kampen og fri bar. Derudover får du også hele 10.000 kroner med til hotel og flyrejse til og fra Danmark, så der kommer ikke til at mangle noget!

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet >>

 

Sådan vinder du VIP-billetter til Old Trafford

Konkurrencen om VIP-billetterne til Manchester United – Newcastle starter i dag, den 21. august. For at være med i konkurrencen, så skal du have en konto hos NordicBet. Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, så kan man passende udnytte deres velkomstsbonus, hvor de fordobler dit første indskud på op til 2.000 kroner. Du kan læse vores anmeldelse af NordicBet her.

Konkurrencen løber i denne uge, i mellem den 21. og 27. august, og det handler om at forvandle 50 kroner til den største pengepulje i Norden.

For at deltage i konkurrencen skal du altså placere ét bet på 50 kroner på en af mandagens begivenheder. Det er vigtigt, at du husker, at det kun er singler, der gælder. Du må altså ikke spille live, kombinationer eller bets fra #LoveTheBet-kampagnen.

Når dette er gjort, så skal du tage et screenshot af dit spil og dele det på NordicBets Facebook-side. Her skal du finde Snowball-opslaget, hvor du skal dele billedet af dit spil, og så er du med i konkurrencen!

Alle der rammer deres spil mandag, går videre til tirsdagens runde. Her gælder så samme procedure. Altså spiller du mandagens gevinst + indsats, på et nyt singlebet til minimum odds 1,50. Sådan fortsætter konkurrencen indtil søndag, hvor den spiller med den største samlede gevinst bliver belønnet med VIP-billetter til Old Trafford.

Bemærk at du får du to chancer mandag. Det vil sige, at hvis dit første spil ikke går hjem, så kan du spille et nyt spil. Dette skal du skrive i kommentaren på Facebook.

 

Spilforslag

Der er mange om buddet til en konkurrence som denne, så man skal formentlig spille en smule aggressivt for at tage sejren. Et sådan spil kunne være på, at FC Nordsjællands Ernest Asante scorer mindst to mål imod FC Helsingør til 6,75 hos NordicBet. Den ghanesiske angriber har allerede scoret fem mål i denne sæson, og han er dermed topscorer i Superligaen. Nordsjælland scorer også masser af mål for tiden, og har med 15 scorede mål indtil videre været sæsonens bedste hold rent offensivt. Asante bør dermed også komme frem til en pæn del chancer imod Helsingør, der senest tabte 4-1 i Silkeborg og i alt har lukket ti mål ind.

Er man lidt mere konservativ, så tilbyder NordicBet også odds 1,62 på over 2,5 mål i Manchester City – Everton. Det er en kamp i mellem to offensive mandskaber, der gerne vil frem på banen. Begge hold er ydermere spækket med offensive stjerner, og vi forventer en actionfyldt kamp med mål og chancer i begge ender.

 

Spil hos NordicBet her >>