Sevilla – Manchester United odds: CL-brag i Spanien

José Mourinho og Manchester United skal en tur til Spanien for at møde Vincenzo Montella og Sevilla i første knockout-runde af Champions League. Hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán plejer de sjældent at tabe, så det bliver noget af en udfordring for Man Utd.

Sevilla slog i lørdags Las Palmas med 1-2 på udebane. Wissam Ben Yedder bragte gæsterne i front efter lidt over en halv times spil, og Pablo Sarabia udbyggede føringen fem minutter inde i anden halvleg. Jonathan Calleri reducerede på straffespark efter 82 minutter. Sevilla er placeret på en femteplads i La Liga med 39 point.

De røde djævle spillede sig videre i FA Cuppen med en 0-2-sejr over Huddersfield på udebane i lørdags. Romelu Lukaku stod for begge scoringer efter henholdsvis tre og 55 minutter. Manchester United er nummer to i Premier League med 56 point.

Bookmakerne forventer en rigtig tæt kamp. En udesejr giver odds 2,55 hos 888sport, mens en hjemmesejr giver pengene 3,00 gange igen. Uafgjort belønnes med odds 3,25.

Vores anmeldelse af 888sport kan findes lige her.

 

Spil på kampen hos 888sport

 

Optakt: Sevilla – Manchester United

Sevilla

Sevilla har haft en svingende sæson, hvor det er blevet til 12 sejre, tre uafgjorte og ni nederlag i La Liga med en samlet målscore på 31-35. I deres sidste fem kampe har de vundet tre, spillet en uafgjort og tabt et enkelt opgør. Udover Las Palmas har de slået Girona på hjemmebane med 1-0 samt Espanyol med 0-3 på udebane. Det uafgjorte opgør var med Getafe på hjemmebane (1-1) og nederlaget var til Eibar på udebane (5-1). Wissam Ben Yedder er holdet topscorer med seks scoringer i ligaen, og det er også ham som José Mourinho skal holde mest øje med.

I Champions League havnede de en gruppe bestående af Liverpool, Spartak Moskva og Maribor. Her endte det med en andenplads, da de vandt to, spillede tre uafgjort og tabte en enkelt. Deres målscore på 12-12 vidner om, hvor meget de svinger i denne sæson. Særligt 3-3-kampen på hjemmebane mod Liverpool, hvor de ellers var bagud med 0-3 i pausen samt 5-1-nederlaget til Spartak Moskva viser virkelig deres problemer med at finde kontinuitet. Wissam Ben Yedder lavede halvdelen af holdets mål i gruppespillet, hvor han scorede seks gange.

Nolito og Simon Kjær er tilbage på træningsbanen efter henholdsvis en lyskenskade og en rygskade. Sébastien Corchia og Joaquin Correa er tvivlsomme, da de døjer med henholdsvis en lyskenskade og en haseskade. Ever Banega kommer ikke i aktion, da han er ukampdygtig på grund af en lårskade.

 

Manchester United

Man utd logoDe røde djævle har også svinget en hel del på det seneste. I deres sidste fem kampe er det blevet til tre sejre og to nederlag med en samlet målscore på 8-3. De startede med at slå Yeovil med 0-4 på udebane i FA Cuppen for derefter at tabe til Christian Eriksen og Tottenham med 0-2 på Wembley. Mod Huddersfield i ligaen vandt de med 2-0 på hjemmebane, men i den efterfølgende kamp tabte de højst overraskende til kriseramte Newcastle med 1-0 på St. James Park. Som skrevet før sendte de i lørdags Huddersfield ud af FA Cuppen.

Romelu Lukaku er topscorer for klubben i Premier League med sine 12 scoringer. Både i Champions League og FA Cuppen har han lavet fire mål, hvilket også er flest af samtlige spillere. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem det er som Sevilla skal holde et vågent øje med på onsdag. Den belgiske boksangriber havde ellers en svær periode, men han virker til at have fundet sin målnæse frem igen. I sine sidste otte kampe har han nemlig scoret seks gange og samtidig også lavet to assists. Ganske pænt udbytte selvom langt størstedelen af scoringerne er faldet mod bundhold og mandskaber fra de lavere ligaer.

Zlatan Ibrahimović er tilbage i træning efter sin haseskade. Marcus Rashford er et spørgsmålstegn, fordi han har en skade i benet. Ander Herrera, Daley Blind og Marouane Fellaini må sidde over med henholdsvis en lårskade, en ankelskade og en meniskskade.

 

Spilforslag

Ligesom bookmakerne så tror vi på, at det bliver et rigtig tæt opgør. Der kommer nok ikke helt vildt mange mål, men der kan til gengæld godt komme en hel del gule kort.

En af dem som har en chance for at komme i dommerens sorte bog, er Antonio Valencia fra Manchester United. Højrebacken har fået to gule kort i sine sidste fire kampe, og han kunne godt få endnu et i Spanien.

Derfor anbefaler vi at spille på, Antonio Valencia får et kort i kampen til odds 4,25 hos 888sport.

 

Følg spilforslaget hos 888sport

 

888sport logo