Set i TV: Odds 9.00 på at Christian Eriksen scorer mod Leicester

christian_Eriksen_odds_9

Weekenden står i F.A. Cuppens tegn i England, og her står 3. rundes helt store opgør på White Hart Lane, når Tottenham og Christian Eriksen møder sæsonens helt store overraskelse i Kasper Schmeichel og Leicester City.

888 Sport er klar med et fantastisk tilbud til nye kunder, som er så attraktivt, at 888 har reklameret intenst for det med TV-kampagner. Måske har du allerede set TV-kampagnen, og leder nu efter tilbuddet på nettet – i så fald læs med her på siden eller gå direkte til 888 og benyt tilbuddet nu.

Få odds 9.00 på Eriksen scoring mod Leicester >>

 

Odds 9.00 på Eriksen scoring mod Schmeichel

Nye 888-kunder kan spille op til 100 kr. på at Christian Eriksen scorer når som helst i kampen, og få vanvittige odds 9.00 på et Eriksen-mål i kampen. Eksisterende kunder må nøjes med odds 3.20 på en Eriksen-scoring mod Leicester, så her er der altså tale om et super tilbud til nye kunder.

Bemærk også, at hvis Eriksen scorer i kampen, og du har spillet 100 kr. på det, vinder du 900 kr. som ikke er underlagt nogle gennemspilskrav. Pengene sættes ind kontant på din konto, og er dine til at gøre med, hvad du lyster.

Kampen Tottenham vs Leicester vises på 6’eren søndag d. 10. januar kl. 17.00. Følg Christian Eriksen og Kasper Schmeichel i kamp for deres klubber i jagten på verdens mest prestigefyldte Cup-trofæ.

 

Odds på Tottenham vs Leicester

Hvis du overvejer at spille på flere væddemål på Tottenham vs Leicester i søndagens FA Cup-brag, kan 888 tilbyde odds 1.65 på Tottenham, mens Leicester giver odds 5.75. Et flot odds på Kasper Schmeichel og co., der ellers har gjort det fremragende i Premier League i år.

Uafgjort kan spilles til odds 3.90, og det er måske ikke så tosset igen, de to holds gode form og resultater på det seneste taget i betragtning.

I alt tilbyder 888 Sport 138 odds-markeder på Tottenham vs Leicester, inkl. live odds, så der er rigeligt med muligheder for at få penge ind på det spændende opgør.

 

Odds på Tottenham vs Leicester her >>

 

888-sport-580x330