Se og odds på Milan vs Inter på nettet her

Fans af italiensk fodbold kan godt begynde at glæde sig, for søndag aften er der Milano-derby på programmet i Serie A. Milan tager hjemme på San Siro imod lokal- og ærkerivalerne fra Inter, og her er Milan favorit, selv om det er Inter som har klaret sig bedst i Serie A i år indtil nu.

Inter er netop nu på fjerdepladsen, seks point efter Napoli i toppen, mens Milan ligger til på en sjetteplads – hele 13 point efter napolitanerne.

Se og odds på Milan vs Inter hos Bet365, hvor kampen kan ses via livestream, hvis du har penge stående på kontoen.

Læs mere om hvordan du kan se Milan vs Inter gratis på nettet nederst i denne artikel, eller besøg Bet365 nu og find kampen under “Live Billeder”.

Se og odds på Milan vs Inter >>

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

Livestream Serie A på nettet

Når du er kunde hos Bet365, har du automatisk muligheden for at se gratis sport, når du er logget ind.

Det hele sker via “Live Billeder” i menuen, hvor du kan vælge mellem hundredvis af livestreams hver uge. Bet365 har også rettighederne til at vise italiensk Serie A i Danmark, og derfor kan du se gratis livestream fra bl.a. Milan vs Inter søndag kl. 20.45 hos Bet365.

Det kræver dog, at du har penge stående på din konto. Der er ikke noget krav om, hvor mange penge der skal stå på kontoen – den må bare ikke stå i 0 kr.

 

Få 1000 kr. indbetalingsbonus

Har du ikke en konto hos Bet365 i forvejen, og vil du gerne se Milan vs Inter på nettet, kan du vælge at oprette en konto og indbetale lidt penge. I den forbindelse er det værd at nævne, at Bet365 byder dig velkommen med en flot 1000 kr. betting bonus, som du selvfølgelig også kan bruge til odds på Barcelona og Atletico-opgøret.

Hvad du oddser på er helt op til dig. Du behøver ikke have penge på Milan vs Inter, for at kunne se kampen på livestream.

Se Milan vs Inter på nettet her >>