Odds 50 på Liverpool-sejr over United – Vind 500 kroner!

Manchester united

Af Review News/Shutterstock

Lørdag eftermiddag mødes Manchester United og Liverpool på Old Trafford i England største kamp. Det er selvfølgelig en kamp, som alle danske fodboldelskere skal se. Det er samtidig en kamp, man bør oddse på for at få endnu mere spænding ind i opgøret. Dette er oplagt at gøre hos LeoVegas Sport, hvor alle nye kunder kan få vanvittige odds 50 på, at Liverpool vinder. Man kan højst få matchet ti kroner, men der er ingen omsætningskrav på gevinsten. Går Liverpool hen og vinder, får man altså 500 kroner, som man kan hæve med det samme. På den måde kan man vinde en plovmand med en nærmest ikke-eksisterende risiko.

 

Få odds 50 på Liverpool-sejr her

 

Sådan gør du

Det er yderst simpelt at få odds 50 på Liverpool-sejr. Alt man skal gøre er faktisk blot at følge et af de grønne links på denne side. De fører direkte til LeoVegas Sports opretningsside. Her trykker man på “Opret konto”, og vælger “Sport” under velkomstbonus. Derefter skal man foretage en indbetaling, hvilket ikke tager mere end et øjeblik. Så snart man har foretaget sin indbetaling, kan man oddse ti kroner på, at Liverpool slår Manchester United til odds 50.

Hvis Liverpool sejrer på Old Trafford får man 500 kroner udbetalt helt uden omsætningskrav. Det betyder, at man kan hæve gevinsten lige med det samme og altså blive 500 kroner rigere.

 

Derfor vinder Liverpool

Kampene mellem Liverpool og Manchester United har en helt speciel historie. Holdene kommer fra to byer, der har været ærkerivaler i langt over hundrede år, og denne rivalisering er for længst blevet trukket ind i fodbolden. Selvom begge klubber har lokale rivaler, er det kampene imod hinanden, der virkelig betyder noget.

Forud for kampen ligger de to hold helt lige i Premier League. Manchester United er på andenpladsen med 62 point, imens Liverpool følger lige efter på tredjepladsen med 60 point. Dermed er dette en vaskeægte sekspointskamp, som ingen af holdene har råd til at tabe.

Det er dog Liverpool, der går ind til kampen i bedst form. Jürgen Klopps tropper er virkelig begyndt at spille godt for tiden, og de har været meget overbevisende i den sidste halvanden måneds tid. Her er det således blevet til fem sejre og to uafgjorte for Liverpool. Det absolutte højdepunkt var naturligvis 5-0-sejren på udebane over FC Porto i Champions League, men Liverpool har også været stærke i Premier League. Faktisk har Liverpool vundet otte af de seneste ti Premier League-kampe, og de ligner i øjeblikket ligaens stærkeste hold efter Manchester City.

Liverpool mødte i midtugen FC Porto på hjemmebane. Her sparede de flere nøglespillere, heriblandt Alex Oxlade-Chamberlain, Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Trent Alexander-Arnold. Dermed bør de være helt klar til lørdagens brag. United derimod møder i næste uge Sevilla i en altafgørende Champions League-kamp, hvor de er pisket til sejr. Det er derfor ikke utænkeligt, at Mourinho tænker en smule frem i tiden.

Hvor Liverpool cruiser derudaf for tiden, ser det noget anderledes ud hos Manchester United. De røde djævle har en alenlang skadesliste, og spillet er meget svingende. I sidste weekend var de elendige på udebane imod Crystal Palace, hvor de kom bagud 2-0. Faktisk skal vi lang tid tilbage for at finde den seneste overbevisende United-præstation. De har naturligvis vundet kampe, men det har altid været snævre sejre over svagtspillende modstandere.

 

Tilbudets regler og vilkår

LeoVegas Sports kampagne kører mellem den 8. marts og den 10. marts ved kampstart, og den er kun tilgængelig for danske spillere. Man kan kun udnytte tilbudet ved at følge de grønne links på denne side, der fører direkte til kampagnesiden. Her skal man vælge “Sport” som velkomstbonus.

For at få det forøgede odds skal man spille op til ti kroner. Det originale odds vises på siden, men når man tilføjer Liverpool-sejr til kuponen vises det forhøjede odds. Man må kun spille prematch, og man skal spille for rigtige penge.

Selv, hvis oddset på Liverpool stiger eller falder, vil man som ny spiller stadig kunne hente odds 50. Det forøgede odds bliver altså ikke påvirket af markedets bevægelser. Det er dog værd at bemærke, at man ikke kan cashe sit tilbud ud. Man kan heller ikke kombinere tilbudet med andre tilbud eller andre kampe.

Indskud fra NETELLER eller Skrill er ikke kvalificerende. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at man ikke kan udnytte tilbudet, hvis man allerede har en konto hos LeoVegas Sport.

 

Få odds 50 på Liverpool-sejr her

 

LeoVegas Sport logo