Ryger Anne Mette & Tomas endelig ud af X Factor? Odds her

Ægteparret Anne Mette og Tomas har udviklet sig til lidt af en joke i denne sæson af X Factor. Det ældre ægtepar passer skidt ind sammen med andre deltagere, og generelt virker de bare malplacerede i TV-programmet. Derfor har det også længe blot lignet et spørgsmål om tid før, de ville ryge ud. Sådan er det også i denne uge, hvor Danske Spil har dem som favoritter til at ryge ud. Hos Danske Spil er der faktisk blot odds 1,30 på, at Anne Mette og Tomas bliver stemt ud. Tror man, at de overlever, får man odds 3,25 hos Danske Spil.

 

Odds på at Anne Mette og Tomas ryger ud

 

Sådan gik det i sidste uge

Allerede i sidste uge forventede mange, at Anne Mette og Tomas ville ryge ud af X Factor. Ægteparret blev dog reddet af en mindre genistreg fra Thomas Blachman, der fik dem til at synge nummeret Roger af Laid Backs fra 1981. Selvom gruppen var skeptisk overfor sangvalget, insisterede Blachman, hvilket viste sig som en god beslutning. Sangen passede perfekt til de to, og den beviste, hvorfor Blachman er den dygtigste af de tre dommere.

Faktisk kunne hverken Anne Mette eller Tomas se, hvor dommeren ville hen med sit valg, da han sendte dem sangen. De frygtede begge, at valget ville forstærke deres stempel som “de to gamle”. Da de havde sunget den, var de dog solgt. Derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse, da de tidligere på ugen forklarede Dr.dk, at de nu stoler fuldt ud på deres mentor.

 

Kan Blachman redde Anne Mette og Tomas igen?

Hvis Anne Mette og Tomas skal overleve endnu en gang, kræver det et nyt genialt sangvalg for Thomas Blachman. Der er ingen tvivl om, at han nok skal diske op med endnu et godt valg, men det er næppe nok. Anne Mette og Tomas appellerer simpelthen bare ikke til X Factors publikum, og heller ikke dommerne lader for alvor til at se det store lys i dem. Mange mener endda, at de ikke burde have været inviteret i første omgang.

Man bør også overveje, hvor hårdt Blachman vil kæmpe for parret. Der er ingen tvivl om, at der er markant større potentiale i grupperne Sol & Christian samt Place on Earth. Derfor er det også naturligt, at Blachman slås hårdere for dem samt, at han bruger mere tid på at coache dem. I sidste ende er X Factor nemlig ikke kun en konkurrence mellem deltagerne men også mellem dommerne. Blachman er et udpræget konkurrencemenneske, og han har selvfølgelig allerede nu sine øjne på førstepræmien.

Der er altså ikke meget, der tyder på, at ægteparret kan sikre sig endnu en uge i X Factor.

 

Odds på X Factor på internettet

Der er ingen tvivl om, at X Factor er det største TV-program på dansk fjernsyn for tiden. Flere hundredetusinde danskere tænder hver fredag for programmet, hvor de følger de håbefulde deltagere og dygtige dommere. Derfor er der også rigtig mange, der er begyndt at oddse på X Factor. Dette kan man gøre hos størstedelen af bookmakerne med dansk licens. Der er dog visse, der er bedre end andre. Den allerbedste er Danske Spil, der også er Danmarks ældste bookmaker.

Hos Danske Spil finder man hver uge et hav af odds på X Factor. Oddsene er derudover iblandt de højeste i Danmark, hvorfor man er sikker på at få en høj odds gevinst, når man spiller hos dem. Man kan oddse hos Danske Spil i butikkerne, men vi anbefaler, at man gør det online. Hvis man oddser online, kan man nemlig få en stor odds bonus. Denne giver en endnu flere penge at oddse for uden, at man behøver risikere sine egne penge.

Hos Danske Spil er odds bonussen på 500 kroner. Disse får man ved selv at indsætte 500 kroner, hvorefter Danske Spil altså smider yderligere 500 kroner oveni hatten. Det står selvfølgelig en frit at indsætte færre penge, men i så fald får man ikke en Danske Spil odds bonus.

 

Odds på at Anne Mette og Tomas ryger ud

 

Odds på X Factor hos Danske Spil