FC Roskilde – Esbjerg fB odds: Mange mål på Roskilde Idrætspark

Både Roskilde og Esbjerg tabte deres sidste kamp i NordicBet Ligaen. Det er altså to mandskaber som er på jagt efter oprejsning, når de mødes søndag klokken 13:45 på Roskilde Idrætspark. De nedrykkede esbjergensere har ikke vundet tre kampe i træk, og hvis de gerne vil tilbage i Alka Superligaen i første forsøg, skal der snart en masse sejre på bordet.

Roskildenserne tabte i søndags på udebane til Nykøbing FC. De var bagud 1-0 og 2-1, men kom tilbage på 1-1 og 2-2 inden Emil Holten scorede sit andet mål efter 74 minutter til slutresultatet 3-2. FC Roskilde ligger nummer syv i NordicBet Ligaen med 21 point.

Esbjerg fB fik en ordentlig øretæve på hjemmebane mod Vendsyssel FF i søndags. Efter 52 minutter var esbjergenserne bagud med 0-3 i en kamp som endte 2-4 efter Adrian Petre pyntede lidt på resultatet med sine to mål i anden halvleg. Det efterlader dem på en femteplads i ligaen med 25 point.

Udeholdet er favoritter hos bookmakerne. En sejr til Roskilde giver pengene 3,00 gange igen hos LeoVegas Sport, mens en sejr til Esbjerg belønnes med odds 2,25. Et uafgjort resultat giver odds 3,45.

Læs vores anmeldelse af Danmarks nyeste bookmaker LeoVegas Sport her.

 

Spil på kampen hos LeoVegas Sport

 

Optakt: FC Roskilde – Esbjerg fB

FC Roskilde

Roskildenserne har været ekstremt svingende igennem hele sæsonen. Indtil videre har de vundet seks kampe, spillet tre uafgjort og tabt syv gange. Før nederlaget i søndags havde de ellers sammensat en stime på fem ubesejrede kampe i streg, men den blev altså brudt af Nykøbing FC.

I deres fem kampe uden nederlag blev det endda til fire sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 9-2.

I de sidste fem kampe har Roskilde, udover søndagens 3-2-nederlag, slået HB Køge på udebane (1-3), Skive på udebane (0-2) og Fremad Amager på udebane (0-1). I den sidste kamp spillede de uafgjort med FC Fredericia på hjemmebane (1-1).

Cheftræner Rasmus Monnerup har ingen karantæner eller skader at tænke på. Han har derfor frit valg på alle hylder til denne vigtige hjemmekamp.

 

Esbjerg fB

Esbjergenserne har siden nedrykningen fra Superligaen haft et mål om at rykke direkte op igen. Derfor fyrede de da også Jacob Lungi Sørensen efter nedrykningen var officiel. Derefter ansatte de hollandske John Lammers i et forsøg på at få implementeret en vinderkultur i klubben. Det er dog ikke gået helt efter planen. I denne sæson har holdet fra Vestjylland vundet syv kampe, spillet fire uafgjort og tabt fem gange. Derfor er der fire point op til Vendsyssel på den playoff-givende tredjeplads. Der er ni point op til Vejle som ligger på førstepladsen.

I de sidste fem opgør er det blevet til to sejre, to uafgjorte og søndagens 2-4-nederlag til Vendsyssel. Esbjerg skal altså snart til en sammensætte en sejrsstime, hvis de vil holde liv i håbet om en oprykning til Alka Superligaen. Hvis det ikke lykkedes at rykke op i denne sæson, er der ingen tvivl om, at næste sæsons budget kommer til at blive en hel del mindre end det nuværende.

Udover nederlaget til Vendsyssel i søndags har de spillet uafgjort med Nykøbing FC (0-0) og Viborg FF (0-0). Før det vandt esbjergenserne 5-2 hjemme over Fremad Amager og slog topholdet fra Vejle med 1-3 på udebane.

John Lammers har, ligesom Roskildes cheftræner, heller ingen karantæner eller skader i sin trup. Det er altså to hold, hvor alle mand er fit for fight som skal dyste om tre rigtig vigtige point på Roskilde Idrætspark.

 

Spilforslag

Det ligner en kamp med masser af mål og endnu mere spænding. Begge mandskaber har brug for en sejr for at følge med de øvrige tophold, og derfor regner vi med, at begge hold scorer i kampen. Vi forventer også, at mindst et af holdene scorer mere end et mål.

Hvis man kigger på de første 16 kampe i sæsonen, så har Esbjerg scoret 27 mål og indkasseret 21, hvilket betyder, at der er faldet tre mål i gennemsnit i deres opgør. Roskilde har scoret 25 mål og indkasseret ligeså mange, hvilket betyder, at der er kommet over tre mål i snit i deres kampe. Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,75 hos LeoVegas Sport.

 

Følg spilforslaget hos LeoVegas Sport