Dagens spilforslag og odds: Pukki og Norwich i problemer?

Spilforslag hver dag

Kamp: Norwich – Sheffield Wednesday
Spilforslag: Sheffield Wednesday +1 asian
Odds: 2,01
Units: 2/5
Bookmaker: bet365

 

Spil på Norwich - Sheffield Wednesday her

 

Norwich har buldret afsted i denne sæson i den næstebedste engelske række, The Championship, og kan i de sidste fire kampe tåle at tabe seks point til Sheffield United på tredjepladsen og stadig rykke direkte op. I de to seneste kampe har de dog haltet lidt og sat point til mod modstandere, der hører til i bunden af rækken. Nu venter en modstander fra subtoppen, som stadig kan nå en playoff-plads.

 

Gummiben i Norwich?

På den københavnske vestegn må de klø sig grundigt i hovedbunden over det finske fænomen, Teemu Pukki. Angriberen var en populær skikkelse i Brøndby og scorede mange mål i sine to sidste sæsoner i klubben, men man fik aldrig fornemmelsen af, at klubben strakte sig ekstra langt for at forlænge den kontrakt, der løb ud med udgangen af sidste sæson, og ingen kunne vel have forudset, at hans karriere ville eksplodere, som den har gjort i England. I skrivende stund står han noteret for 27 scoringer og et hav af assists i sin nye klub, Norwich, som han har ført til en næsten sikker oprykningsplads, og han er netop blevet kåret til årets spiller i ligaen.

Med Pukki i front har Norwich kørt al modstand af banen. Nummer 1 og 2 i den næstbedste engelske række, The Championship, rykker direkte op, mens nummer 3-6 skal spille playoffkampe om den tredje oprykningsplads. Inden fredagens kampe ligger Norwich nummer 1 med syv point ned til tredjepladsen og blot fire kampe tilbage. Det ligner med andre ord en sikker oprykning for kanariefuglene, som de kaldes på de britiske øer.

I de seneste kampe har der dog været kastet lidt grus i maskineriet. 1-1 ude mod Wigan og før det 2-2 hjemme mod Reading, der frister en tilværelse som henholdsvis nummer 21 og 19, og som slås mod nedrykning. Er der ved at gå gummiben i den for topholdet? I aftenens kamp kommer Sheffield Wednesday på besøg, og de kæmper med det yderste af neglene for at komme i playoff. De lugter helt sikkert blod efter Norwich’ seneste skuffende resultater, og efter det seneste nederlag til Leeds har de kniven for struben.

Norwich skal selvfølgelig være favoritter, men bookmakerne har gjort deres favoritværdighed for stor. I de seneste syv kampe har de kun en enkelt gang vundet med mere end et enkelt mål, og Sheffield Wednesday lader sig næppe løbe over ende. Derfor anbefaler vi et spil på, at gæsterne fra Sheffield Wednesday vinder kampen +1 asian til odds 2,01 hos Bet365.

I praksis betyder det, at vi vinder vores væddemål, hvis Sheffield Wednesday vinder, eller hvis kampen ender uafgjort. Hvis Norwich vinder med et enkelt mål (1-0, 2-1, 3-2 osv), får vi hele vores indskud retur. Vi taber altså kun vores væddemål, hvis Norwich vinder med to mål eller flere. Læs mere om asian handicap her.

Sheffield Wednesday har så vidt vides ingen vigtige fravær, mens Norwich mangler den vigtige kantspiller, Emiliano Buendia, der har karantæne. Buendia var månedens spiller i Championship i marts, og det er værd at bemærke, at han også var ude med karantæne, i de seneste to kampe mod Wigan og Reading, som Norwich altså spillede uafgjort.

Alt i alt ser vi fin værdi i at spille på Sheffield Wednesday +1 asian til odds 2,01 hos bet365

 

Odds på Norwich - Sheffield Wednesday her

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.