Få et 50% profitboost når du livebetter på El Clasico hos Unibet

Real Madrid fik bøllebank af Barcelona i onsdags. Der kan derfor ikke være den store tvivl om, at kongeklubben vil være stålsatte efter at få revanche mod catalanerne lørdag aften. Hos bookmakeren Unibet går de helt bananas og giver samtlige kunder et 50 procent profitboost, hvis de livebetter på El Clasico. Det er muligt at spille 100 kroner og få ekstra gevinster for helt op til 10.000 kroner, så der er absolut ingen grund til ikke at prøve lykken.

 

Få dit 50% profitboost lige her

 

Sådan får du dit 50 procent profitboost

For at booste din profit mens du livebetter på El Clasico skal du gøre således.

  1. Gå til Unibets kampagneside
  2. Tryk på “Spil nu”
  3. Spil 100 kr. på dit væddemål
  4. Få boostet din gevinst med op til 10.000 kr.

Linket og knappen foroven sender dig direkte videre til den rigtige kampagneside hos Unibet. Herinde kan du læse meget mere om tilbuddet, og når du er klar til at oddse, skal du trykke på “Spil nu”. Nu handler det naturligvis om at finde det helt rigtige væddemål, som du kan smide hundrede kroner på. Hvis din kupon går hjem, kan du vinde op til 10.000 kroner ekstra i gevinster med dit profitboost. Der er desværre ingen som viser Real Madrid – Barcelona på dansk TV, så du skal have fat i et gratis og lovligt El Clasico livestream. I næste afsnit tager vi et kig på, hvordan du bruger dit profitboost på den bedste tænkelige måde.

 

Hvad skal jeg spille på i El Clasico?

Når man får muligheden for at booste sine gevinster, så handler det selvfølgelig om ikke at spilde den. Derfor vil vi komme med et par tips og spilforslag i dette afsnit, om hvad du skal smide dine hundrede kroner efter. Først og fremmest kan man jo tage et kig på, hvem der kunne score i opgøret. Her er den argentinske troldmand Lionel Messi det absolut bedste bud. I skrivende stund giver han odds 4,80 på at score det første eller sidste mål, mens der er odds 1,97 på han scorer i løbet af de 90 minutter. Disse odds kan dog hurtigt stige, når det kommer til livebetting.

Hos Unibet er det endda også muligt at oddse på livekort, og her er det altid en god idé at holde øje med kongeklubbens kaptajn Sergio Ramos. Han kommer til at give den gas fra start til slut og sandsynligheden for, at han får en advarsel er bestemt til stede.

 

Regler og vilkår hos Unibet

Du kan kun bruge dit 50 procent profitboost på El Clasico-kampen mellem Real Madrid og Barcelona. Du kan se profitboost på din kupon, når du har valgt et væddemål. Dit væddemål skal være odds 1,40 eller højere for at kvalificere sig til et profitboost. Det er muligt at spille op til 100 kroner på kuponen, og du kan få ekstra gevinster til en værdi af 10.000 kroner. Du kan ikke kombinere dit profitboost med en bonus og/eller free bet. Det er altså kun rigtige penge, som du kan bruge til at spille for. Benytter du dig af cash out-knappen, mens opgøret i gang, vil du ikke modtage dit profitboost.

 

Få dit 50% profitboost lige her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund