Engelsk bryllup odds: Spilforslag til prins Harry og Meghans store dag

 

Britisk flag med prins Harry og Meghan Markles ansigter på foran blå himmel

Lørdag den 19. maj er det tid til årets helt store royale begivenhed, når engelske prins Harry skal giftes med skuespillerinden Meghan Markle. Brylluppet sendes desværre direkte på DR1, hvorfor der formentlig vil være mange mænd, som bliver tvunget til at følge med af deres bedre halvdele. Er man en af de uheldige, der bliver tvunget til at se brylluppet, kan man heldigvis sikre sig lidt ekstra spænding. Hos bookmakeren Unibet kan man nemlig oddse på, hvordan brylluppet forløber. Det bør kunne redde en ellers tør lørdag formiddag.

 

Odds på det engelske bryllup

 

Odds på kongeligt bryllup

Unibet har i alt fire forskellige markeder med odds på det kongelige engelske bryllup. Dermed er der rigtig gode muligheder for at få sit lidt action, når man bliver tvunget ind foran fjernsynet. Nedenunder har vi samlet alle de forskellige odds på brylluppet.

Hvilken farve har Meghan Markles bryllupskjole?

Hvid 1,02
Grøn 21,00
Rød 21,00
Blå 51,00
Rød, blå og hvid 101
Sort 101

 

Hvilken farve har dronningens hat? Spil på dronningens nytårstale 2018.

Grøn 1,70
Blå 5,00
Gul 6,00
Lyserød 6,00
Orange 7,50
Lilla 9,00
Rød 11,00
Hvid 21,00
.Sort 21,00
Rød, blå og hvid 51,00

 

Får brylluppet flere seere end William og Kates?

Ja 3,00

 

Det er selvfølgelig også muligt at oddse på, hvordan Harry og Meghans ægteskab går. Unibet tilbyder allerede nu spil på, hvornår det lykkelige brudepar får deres første barn.

2018 81,00
2019 1,33
2020 eller senere 3,00

 

Spilforslag til brylluppet

Da du næppe er ekspert i traditioner ved royale bryllupper, kan det være svært at vurdere, hvilke spil der er gode og, hvilke man skal holde sig fra. Vi har derfor taget et nærmere kig i historiebøgerne for at give dig de bedste spilforslag og odds til det engelske royale bryllup.

Kvinderne i det britiske kongehus bliver traditionelt set gift i hvide kjoler. Sådan har det været siden 1840, hvor den hvide kjole fik sin debut. Derfor er hvid naturligvis også den mest sandsynlige farve til Meghans kjole. Alligevel er der dog meget, der tyder på, at kjolen får en anden farve.

Den hvide farve symboliserer uskyldhed og jomfruelighed, hvilket ikke passer sammen med Markle, der har været gift før. Mange fraskilte kvinder vælger derfor at iføre sig andre farvede kjoler ved deres andet bryllup. I en konservativ verden som den britiske vil det faktisk være mere kontroversielt for Markle at iføre sig en hvid kjole end en hvilken som helst anden farve.

Flere britiske eksperter forudser, at Markle ifører sig en lyseblå kjole, hvilket udløser vanvittige odds 51. Det indeholder bestemt værdi.

 

Odds på Meghan i blå kjole her

 

Alt det du skal vide om brylluppet for at imponere din bedre halvdel

Når du nu alligevel er indlagt til at se Harry og Meghans bryllup, kan du ligeså godt forsøge at høste lidt billige point i processen. Derfor giver vi dig her alt det, du skal vide for at imponere din kæreste eller kone under brylluppet.

 

Hvem er Harry?

Prins Harry er den yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana. Han er dermed barnebarn til den engelske dronning. Han er bag både sin far og storebror i tronrækkefølgen, så der er meget små chancer for, at han en dag bliver konge.

Den 33-årige prins har haft en vild ungdom, hvor han er blevet kædet sammen med en lang række forskellige kvinder. Nu er han dog endelig faldet til ro.

Harry har lavet en masse velgørenhedsarbejde, og han er en yderst populær herre blandt briterne. Han er derudover kaptajn i den britiske hær, og han har blandt andet været udstationeret ti uger i Helmand-provinsen i Afghanistan.

 

Hvem er Meghan Markle

36-årige Meghan Markle er født og opvokset i USA. Hun har en universitetsgrad i teater og internationale studier, og hun arbejder som skuespiller. Markle fik sit gennembrud i starten af det forrige årti, hvor hun havde en del roller i mindre kendte TV-serier.

Det helt store gennembrud kom ved starten af dette årti, hvor hun fik roller i store film som Get Him to the Greek og Horrible Bosses, imens hun også landede en rolle i serien Suits. Siden er Meghan Markle gået fra den ene succes til den anden, og hun vurderes i dag at være god for mindst fem millioner dollars.

Ved siden af sin skuespiller karriere har Markle også lavet en del velgørende arbejde. Hun har især engageret sig i kampen imod slaveri samt kampen for ligestilling mellem kønnene. Hun er erklæret feminist, og har især arbejdet hårdt for at forbedre forholdene for kvinder i den tredje verden.

 

Hvor afholdes brylluppet?

Brylluppet afholdes på St. George’s Chapel på Windsor Castle, der ligger lidt vest for London. Der kan være cirka 800 gæster i kirken, og den kongelige familie dækker alle udgifter i forbindelse med brylluppet. Dronningen underskrev officielt sin tilladelse til brylluppet i sidste uge.

Ærkebiskoppen af Canterbury står for bryllupsceremonien, og når brudeparret har afgivet deres løfter, bliver de transporteret til gennem Windsor til det smukke Windsor Castle. Her vil fotografen Alexi Lubomirski tage de officielle bryllupsbilleder.

I alt er 600 gæster inviteret til brylluppet, hvilket gør det til et af de mindre royale bryllupper i nyere tid. Der var for eksempel hele 1.900 gæster, da dronning Elizabeth blev gift. Det lave antal gæster skyldes hovedsageligt, at Harry og Meghan ikke har inviteret Storbritanniens diplomatiske forbindelser, da Harry alligevel kun er nummer seks i kongerækken. Derfor har de kunnet holde brylluppet intimt og kun inviteret deres nærmeste bekendte.

Blandt gæsterne finder man flere kendisser. På gæstelisten står således navne som Sir Elton John, Serena Williams, Beckham-parret, Cara Delevingne og Ed Sheeran.

Odds på det engelske bryllup her

 

bookmaker odds