Få dine penge tilbage hvis du taber på Wimbledon hos Unibet

Få penge igen hos Unibet hvis du taber på Wimbledon

Verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering Wimbledon er allerede i fuld gang. Det kan du udnytte ved at gøre brug af en masse gode tilbud. Et af dem finder du hos Unibet. De giver dig nemlig dine penge tilbage, hvis din spiller eller dit par er oppe med to sæt og alligevel ender med at tabe. Alt du skal gøre er at lave et prematch-væddemål på en spiller eller et par vinder kampen, og skulle du være så uheldig at tabe, selvom din spiller eller dit par var foran med to sæt, så annullerer de dit bet, og du får dit indskud igen, hvis det var på minimum 50 kroner og maksimalt 600 kroner.

 

Spil på Wimbledon hos Unibet

 

Sådan virker det

Som beskrevet ovenfor er konceptet meget simpelt. Spil mellem 50 og 600 kroner på at en spiller eller et par vinder, før kampen bliver fløjtet i gang, og så er du forsikret. Hvis din spiller eller dit par fører med 2-0 og ender med at tabe 3-2, bliver dit bet annulleret, og du får hele din indsats tilbage, så længe den ikke var på mere end 600 kroner. Det må da siges at være en rigtig god garanti for ikke at opleve et vaskeægte bad beat. Det er kun hos Unibet, at du får denne form for forsikring, så vi anbefaler at placere dine prematch-væddemål hos dem.

 

Placer et prematch-væddemål hos Unibet

 

Regler og vilkår

Hvis din spiler eller dit par fører med to sæt og ender med at tabe, så refunderer Unibet dit indskud. Det er kun væddemål på vinderen af kampen, som er lavet før kampstart, der er gyldige. Liveodds tæller altså ikke med i kampagnen.

Det er ikke muligt at få mere end 600 kroner refunderet. Unibet refunderer således kun hvis indsatsen på væddemålet er mellem 50 og 600 kroner. Det vil altså sige, at væddemål på 601 kroner eller mere ikke kan refunderes. Denne kampagne starter mandag den 2. juli, og den slutter søndag den 15. juli. Din indsats bliver tilbagebetalt indenfor to døgn (48 timer).

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund