Optjen risikofrie spil hos NordicBet under VM i herrehåndbold

Der er ikke meget mere end et par timer til, at VM i herrehåndbold går i gang, og der kommer bare flere og flere bookmakertilbud. Nu vil NordicBet også lege med, så de har valgt at give både nye og eksisterende kunder muligheden for at optjene risikofrie spil under hele slutrunden.

Det fungerer på den måde, at du skal spille 100 kroner på et VM-væddemål til mindst odds 1,50. Herefter vil du modtage et risikofrit spil på 50 kroner til VM i håndbold. Derudover modtager du endda også endnu et risikofrit spil for hver gang Danmark går videre til næste runde.

 

Få dine risikofrie spil hos NordicBet

 

Husk at tilmelde dig kampagnen

For at modtage dine risikofrie spil under hele slutrunden skal du huske at følge disse fire yderst simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos NordicBet
  2. Tilmeld dig kampagnen
  3. Spil 100 kroner på VM til mindst odds 1,50
  4. Optjen op til fire risikofrie spil

Det vigtigste er sådan set, at du har en bookmakerkonto hos NordicBet. Har du endnu ikke oprettet sådan en, kan du modtage en odds bonus på op til 600 kroner, når du foretager din første indbetaling på siden. Indbetal eksempelvis 500 kroner og modtag et risikofrit væddemål på samme størrelse. Derudover modtager du endda også et risikofrit spil på 100 kroner, som du skal bruge på enten den danske Superliga eller 1. Division. Har du allerede oprettet en konto, så logger du selvfølgelig bare ind og trykker på ‘Tilmeld’.

Når du har tilmeldt dig kampagnen, skal du spille 100 kroner på et hvilket som helst VM-væddemål til mindst odds 1,50 og smide 100 kroner på kuponen. Herefter vil du med det samme modtage dit første risikofrie spil på 50 kroner, som du kan bruge på slutrunden. Herudover får du så endnu et 50 kroners risikofrit spil, hvis Danmark går videre fra gruppen. Der vil være endnu et 50 kroners risikofrit spil på vej til dig, hvis de danske drenge også går videre fra mellemrunden. Skulle det lykkedes for Mikkel Hansen og co. at spille sig hele vejen til finalen, så får du det sidste risikofrie spil på 50 kroner. Du kan altså alt i alt modtage op til 200 kroner fra NordicBet.

 

Regler og vilkår hos NordicBet

Kampagnen er tilgængelige for alle danske kunder hos NordicBet, og den kører fra onsdag den 9. januar klokken 12:00 til og med søndag den 27. januar klokken 19:00. Dit kvalificerende væddemål skal være på mindst 100 kroner og til odds 1,50 eller højere. Derudover skal det være placeret på VM i herrehåndbold. Der er frit valg, om du vil lave et pre-match væddemål eller et livebet fra enten din PC eller mobiltelefon. Det er dog ikke tilladt at lave et systemspil.

Du modtager dine risikofrie spil senest 24 timer efter de danske drenge er gået videre til den næste runde. Det er ikke muligt at modtage mere end fire risikofrie spil til en samlet værdi af 200 kroner. Det første risikofrie spil kan bruges på al sport, mens de sidste tre kun kan bruges på VM-slutrunden. Gevinster fra risikofrie spil skal omsættes tre gange indenfor to måneder (60 dage) til mindst odds 1,50. Systemspil tæller ikke med i omsætningskravet.

 

Få dine risikofrie spil hos NordicBet

 

NordicBet logo