Optakt: Odds på Arsenal vs Chelsea

Indlæser..

Der var nok ikke mange der før sæsonen ville have spået, at Arsenal på nuværende tidspunkt ville have næsten dobbelt så mange point, som de forsvarende mestre – og lokalrivalerne – fra Chelsea. Det er ikke desto mindre tilfældet efter 22 kampe, hvor Arsenal fører Premier League med 44 point, mens Chelsea skuffende ringer ind på en 14. plads med kun 25 point.

Efter Mourinho blev sat på porten og Guus Hiddink blev kørt i stilling hos The Blues, synes bøtten at være halvt på hovedet, for nu har Chelsea pludselig ikke tabt i seks kampe i streg, hvor man ovenikøbet også har vundet et par stykker.

Kan Chelsea stå distancen mod Arsenal, som har været tæt på ustoppelige på hjemmebane i denne sæson? Det bliver vi klogere på søndag kl. 17.00, når Arsenal tager imod Chelsea på Emirates i London.

Bet365 har naturligvis Arsenal som favoritter til odds 2.10, mens der er odds 3.80 på Chelsea netop nu. Se flere odds på Arsenal vs Chelsea herunder hos Bet365.

Odds på Arsenal vs Chelsea hos Bet365 >>

 

Indlæser..

 

 

Odds-optakt: Arsenal vs Chelsea

Arsenal_logoArsenal har ikke vundet de seneste to kampe i Premier League, hvor det først blev 3-3 ude mod Liverpool i en medrivende og intens kamp, som blev afløst af en kedelig 0-0’er ude mod Stoke, hvor Arsenal dog også manglede ligaens bedste assists-mager, Özil. Han er dog med igen mod Chelsea, og det samme er Alexis Sanchez, som har været ude med en skade siden november. Sanchez’ kampform netop nu er dog tvivlsom.

Nu er Arsenal så hjemme igen i egen hule på Emirates, hvor The Gunners i denne sæson har hentet 7 sejre, to uafgjorte og kun tabt en enkelt kamp. Det skete i øvrigt i allerførste spillerunde, hvor West Ham stak af med en 0-2 sejr.

Siden har kun to hold formået at få uafgjort med fra Emirates, og der venter formentligt Chelsea-spillerne en hård opgave i dette traditionsrige London-derby.

 

Chelsea har ikke tabt i seks kampe

Chelsea_logoChelsea går ind til opgøret med fornyet selvtillid. Post-Mourinho har Chelsea spillet markant bedre, og har heller ikke tabt i de seneste seks Premier League-kampe.

Dog var man ualmindeligt heldige sidst mod Everton hjemme på Stamford Bridge, hvor der faldt hele seks mål i anden halvleg. Everton bragte sig foran 0-2 – bl.a. på selvmål af John Terry – men så gik Costa og Fabregas amok og udlignede til 2-2 indenfor bare to minutter. Everton skulle dog bringe sig foran igen i kampens 90. minut, men i kampens 97. minut – og i offside position – lykkedes det for John Terry at råde bod på selvmålet og udligne til 3-3.

Chelsea spiller nogle underholdende kampe, men det er ikke synderligt overbevisende, dét der foregår. Det har ikke set rigtigt overbevisende ud, siden man d. 3. januar besejrede normalt hjemmestærke Crystal Palace med hele 3-0 på Selhurst Park. Herefter har Chelsea spillet tre hjemmekampe i træk – 2-0 vs Scunthorpe (FA Cup), 2-2 vs West Bromwich og 3-3 vs Everton – hvor det stadig ikke har været til bestået for Chelsea-spillerne.

 

Spilforslag

Her på redaktionen forventer vi et tempofyldt opgør med masser af målchancer i begge ender. Dog bør Arsenal have selvtillid og kvalitet nok i spillet til at sætte Chelseas åbenlyst sårbare forsvar for det største pres.

Arsenal fører som bekendt Premier League, mens Chelsea kun har vundet to kampe på udebane hele sæsonen. Medregner vi pokalturneringerne og Champions League, har Arsenal nu vundet seks kampe i træk med en imponerende målscore på 14-4. I de seneste 10 hjemmekampe, har Arsenal blot spillet én uafgjort og vundet de øvrige ni.

Chelseas forsvar har haltet på det seneste, hvilket illustreres meget godt af, at Everton og West Brom tilsammen lavede fem mål i to kampe på Stamford Bridge. Hvordan skal det ikke gå Chelseas forsvar på Emirates?

Vi tror først og fremmest på mange mål i dette opgør, men derudover tror vi på en Arsenal-sejr.

Spilforslag på Arsenal vs Chelsea kunne derfor lyde over 3,5 mål til odds 3.40 eller Arsenal til odds 2.10.

Odds på Arsenal vs Chelsea hos Bet365 >>

 

bet365-580x330