OB vs AaB odds: – Læs optakt med spilforslag her

OB er presset i bunden af Superligaen og skal helst have tre point hjemme mod AaB, men der venter formentlig en hård kamp mod de formstærke nordjyder, som i øjeblikket indtager Superligaens sjetteplads med kursen sat mod Mesterskabsspillet.

Der fløjtes op i OB vs AaB kl. 19.00 mandag d. 6. marts, og kampen kan ses på TV3 Sport 1. Du finder gode odds på OB vs AaB hos bet365, som i skrivende stund tilbyder 2.30 på OB, 3.40 på uafgjort og 3.00 på AaB.

Vi synes oddset på AaB ser rigtig lukrativt ud, hvilket du kan læse mere om i vores optakt og spilforslag til kampen forneden.

Odds på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: OB vs AaB

AaB har ikke vundet i Odense siden april 2014, men nordjyderne rejser til Fyn med god selvtillid i bagagen. Indenfor bare fem dag har AaB tævet Silkeborg med 8-0 samlet, efter 3-0 i Superligaen søndag og 5-0 i DBU Pokalen torsdag. Dermed har AaB fået en perfekt start på foråret med tre sejre i tre kampe, da det også blev til 1-2 og tre point i Aarhus mod AGF.

OB kom ligeledes godt fra land med 3-0 hjemme mod Randers (som nu har tabt syv Superliga-kampe i træk), men fik til gengæld kun ét point ude mod Horsens i Striwernes seneste kamp d. 26. marts. Det er ved at være otte dage siden, og selv om det bør give friske ben hos OB-spillerne, kan AaB dog nyde godt af at have spillet en betydningsfuld kamp mere end OB her i den tidlige start på forårssæsonen.

Hos AaB er der også masser af succeshistorier i øjeblikket, hvor Jakub Sylvestr lavede hattrick i den første kamp mod Silkeborg, og efterfølgende blev kåret til månedens spiller i Superligaen. Derudover er der historien om Rasmus Thellufsen, som i pokalsejren over SIF stod for hele fire kasser for AaB.

Der er altså masser af mål i støvlerne hos Wieghorsts tropper, og den nye cheftræner udtrykker da også sin tilfredshed overfor de lokale medier i Nordjylland:

“Det var nok svært at drømme om mere på forhånd, end det er blevet til. Der har været en masse snak om, om vi kunne lave mål, og nu har vi lavet 10 på tre kampe. Og samtidig står vi også godt i defensiven. Så jeg er meget tilfreds”, sagde Wieghorst til Nordjyske.

Wieghorts må undvære Bardhec Bytyqi, Jannik Pohl og Kasper Risgård til kampen, mens OB kun mangler Ryan Laursen som er ude fra dag-til-dag med en lårskade.

 

Spilforslag til kampen

AaB har fået en flyvende start på 2017, og selv om OB slog formsvage Randers med 3-0 i forårspremieren, er vi stadig ikke helt overbevist om styrken hos OB efter 1-1 opgøret ude mod Horsens sidst.

Hvis AaB kan levere samme farlighed i feltet, som de har vist i de første tre kampe i foråret, så venter der formentlig en travl aften for OB-keeperen.

Vi spiller på en AaB-sejr til  odds 3.00, og gætter på 1-3 som ciffertips til odds 26.00.

Spilforslag til kampen:

  • AaB vinder: odds 3.00
  • Silvestr scorer først: 8.00
  • 1-3 til AaB: 26.00
  • Over 2,5 mål: 2.00

Odds på OB vs AaB hos bet365 >>