Optakt: FC Midtjylland vs FC København

Indlæser..

Stormen Gorm aflyste FC Midtjylland vs FC København, da den skulle være spillet en mørk november aften i 2015, da arrangørerne ikke kunne garantere for sikkerheden for hverken tilskuere eller spillere. Anderledes vindstille er det derimod i aften i Herning, og derfor er vi nu klar til at få afviklet den udsatte kamp mellem FCM og FCK.

Meget er på spil i dette opgør, hvor gæsterne fra FCK kan rykke seks point fri i toppen med en sejr, mens FCM har hårdt brug for alle tre point for at komme á point med AaB på Superligaens andenplads. For spændingen i Superligaens top foretrækker neutrale tilskuere nok en sejr til FCM, men ser vi på Bet365s odds på FC Midtjylland vs FC København, er det FCK som er bookmaker-favoritter til opgøret.

FCM-sejr giver odds 3.20, mens FCK kan spilles til odds 2.38. Der er lagt i kakkelovnen til et tæt opgør, som du kan læse mere om i vores optakt herunder, og hvis kampen slutter uafgjort, vil man kunne få pengene 3.10 gange igen hos Bet365. Se flere odds herunder hos Bet365.

Odds på FCM vs FCK >>

 

Indlæser..

 

FCM vs FCK: Et vitalt topopgør i Superligaen

Det var formentlig FCM som havde størst fordel af at kampen blev udsat tilbage i november, for her var FCM inde i en hård periode, hvor opslidende Europa League-kampe var begyndt at koste mange point i tabellen. I vinterpausen har FCM forstærket truppen med flere interessante navne, heriblandt Vaclav Kadlec, som ser ud til at blive en særdeles spændende spiller at følge hos Ulvene i dette forår.

Vi kender alle historien om FCMs kampe mod Manchester United, men det FCM kunne tage med fra disse opgør, er ikke mindst uvurderlig kampform. At skulle præstere i to kampe på så højt niveau indenfor en uge, og så tidligt på foråret, er med til at kickstarte kampformen i ekstra høj grad, og FCM var da også klar til opgøret mod AaB i weekenden. Her blev det kun til 1-1 (bl.a. være et kontroversielt straffespark til FCM), men FCM var også oppe imod et særdeles formstærkt AaB-mandskab, som også ser ud til at blive en del af topkampen i foråret.

Nu får FCM igen muligheden for at teste kampformen af mod en modstander fra øverste hylde, når FC København lægger vejen forbi MCH Arena.

Mens FCK har gjort det fortræffeligt i træningskampene op til sæsonen, blev man ikke just imponeret over Løvernes spil mod Esbjerg i forårspremieren. FCK præsterede kun lige nøjagtigt dét der skulle til, for at slå et bravt kæmpende, men offensivt tandløst, Esbjerg-mandskab med 2-1. Esbjerg blev noteret for én afslutning på mål, og altså også én scoring. Det har netop været FCKs store force igennem størstedelen af denne sæson, at man ikke giver mange chancer væk til modstanderne.

FCKs jernhårde defensiv ser virkelig solid ud, og i takt med at FCKs angrebsspil nok skal blive bedre i takt med kampformen, ligner FCK allerede nu et godt bud på en kommende Danmarksmester. De forsvarende mestre fra FC Midtjylland har formentlig en anden plan, men hvem af de to mandskaber der trækker det længste strå torsdag aften, må tiden vise. FCM er pisket til tre point, hvis man vil indhente vigtige point mod FCK, og gæsterne kan nok leve med et uafgjort resultat her.

 

Spilforslag: Stor chance for pointdeling

FCM kommer som regel på tavlen hjemme på MCH Arena, men dette bliver den ultimative styrkeprøve for FCMs angribere. I hvert fald på Superliga-niveau. Sølle 13 mål har FCK lukket ind i sæsonens 18 kampe, og FCK er 6-2-0 for de seneste otte Superliga-kampe. Det bliver svært for FCM at komme på tavlen her, men et enkelt mål kan det måske blive til. Samtidigt så FCK ikke super godt kørende ud rent offensivt mod Esbjerg, hvor det dog blev til en række afslutninger. Alligevel så FCK ikke ud til at være i topgear endnu, så FCK får også svært ved at knække et formstærkt FCM-hold, der allerede har spillet tre betydningsfulde kampe på højeste niveau i foråret.

Det kan meget vel blive en 0-0 eller 1-1 løsning, vi bliver vidne til her, da FCK som nævnt formentlig vil være tilfredse med ét point i tilfælde af uafgjort i kampens slutning. Med et uafgjort resultat vil FCK nemlig være fire point foran AaB på andenpladsen og seks point foran FCM.

Uafgjort kan spilles til odds 3.10 netop nu. Se vores real time odds øverst i artiklen eller hos Bet365 for de aktuelle odds på FC Midtjylland vs FC København.

Odds på FCM vs FCK >>

 

bet365-580x330