Opret dig hos Mr Green og få odds 30 på Manchester United-avancement

Efter Luke Shaws selvmål på Old Trafford er Barcelona i pole position til at spille sig i Champions League-semfinalerne. Det er Barcelonas erklærede mål for sæsonen at vinde trofæet med de store ører, men Manchester United har allerede en gang i turneringen leverede et vanvittigt comeback på udebane mod en titelkandidat. Kan de gøre det igen? Hos Mr Green kan du få forhøjede odds 30 på, at Manchester United går videre fra kvartfinalen som samlet vinder over Barcelona. Det er muligt at spille op til 50 kroner.

Samtidig kan du stadig få glæde af bookmakerens velkomsttilbud, som er et freebet på mellem 150 og 500 kroner ved din første indbetaling.

 

Få odds 30 på Man Utd-avancement hos Mr Green

 

Sådan får du odds 30 på United til at gå videre

Følg nedenstående trin for at få det forhøjede odds på Manchester United.

  1. Besøg kampagnesiden hos Mr Green
  2. Klik på “Tilmeld dig!”
  3. Lav en konto og indsæt penge
  4. Spil op til 50 kroner på Man Utd til odds 30

Klik på et link her på siden, som fører dig til Mr Greens kampagneside. Her klikke du på “Tilmeld dig!” og udfylder dine personlige oplysninger. Når du har oprettet din konto, indbetaler du mellem 150 og 500 kroner og modtager din velkomstbonus. Herefter spiller du op til 50 kroner på de røde djævle til at gå videre til odds 30.

Opgøret kan ses på TV3+ med optakt fra klokken 20:00 og kampstart en time senere. Få overblik over alle kampene i Champions League i vores Champions League TV-guide.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet er gældende, indtil kampen starter onsdag klokken 21:00. Har du allerede en konto hos Mr Green, kan du ikke benytte dig af tilbuddet. Hvis Manchester United ender med at gå videre mod Barcelona, vinder du 1500 kroner uden et efterfølgende omsætningskrav. Med andre ord kan du udbetale pengene direkte til din bankkonto.

Hvis du indbetaler med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af velkomstbonussen eller det forhøjede odds. Det er heller ikke muligt at benytte dig af cash out-funktionen.

 

Få odds 30 på Man Utd-avancement hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green