Få gratis frit spil hos Oddset i stor fødselsdags quiz

Reklamebillede fra Oddsets kampagne, hvor alle spillere kan optjene et frit spil ved at tage en quiz

Oddset har netop lanceret en stor fødselsdagsquiz i anledning af bookmakerens 25 års jubilæum, hvor der er frit spils kroner på højkant. Det er helt gratis at være med, og fra mandag til lørdag kan man derfor hver dag svare på spørgsmål om Oddsets historie og opspare frit spils kroner per rigtig svar. Der er syv spørgsmål hver dag, og hvert rigtige svar giver to kroner til det samlede frit spil. I alt er der 35 spørgsmål i løbet af kampagnen, hvorfor man altså samlet kan opspare 70 kroner frit spil. Udover frit spillet kan man også være heldig at vinde en plads på verdens bedste fodboldrejse.

Alt det kræver for at være med og få gratis frit spil er en konto hos Oddset. Denne er i sig selv gratis at oprette, og der er ingen krav om indbetaling for at være med i quizzen.

 

Svar på dagens spørgsmål her

 

Dagens spørgsmål i Oddset Quiz

Mellem mandag og lørdag stilles det hver dag syv spørgsmål, der handler om Oddsets historie. Hvert rigtige svar giver som bekendt to kroner til det samlede frit spil. Spørgsmålene er dog ret svære, og vi har derfor tilladt os at samle alle dagens rigtige svar i denne artikel som en service til vores kære læsere. Dermed kan du sætte 14 kroner ind på din frit spils-konto i dag. Svarene opdateres hver dag, når de nye spørgsmål udkommer.

  1. Hvad hedder det Oddset-produkt, hvor du primært spiller på 1X2-væddemål? Svar: Den Lange
  2. Hos hvor mange forhandlere kan du spille Oddset? Svar: Cirka 4300
  3. Hvor mange rækker spilles der, hvis du spiller systemet 5/7? Svar: 21
  4. Hvis du spiller en triple med odds på hhv. 2,00, 2,50 og 3,00 – hvad bliver dit samlede odds så? Svar: 15
  5. Hvor mange gange om ugen udkommer Oddsets faste programblad i dag? Svar: 2
  6. Hvor gammel skal man være for at spille Oddset? Svar: 18
  7. Hvilket systemspil bliver oftest spillet på Oddset? Svar: 3 ud af 4

Vi har erfaret, at spørgsmålene kan skifte rækkefølge. Det kan derfor være en god idé at læse alle de forskellige svar igennem før, du tager quizzen. På den måde kan du være helt sikker på at svare rigtig på det hele uden at skulle stresse.

 

Tag dagens quiz nu

 

Få bonus på 500 kr. som ny spiller

Oddset-quizzen er naturligvis åbne for alle de danske oddsere. Det gælder både dem, der allerede har en konto hos bookmakeren og dem, der er helt nye.

Hvis man ikke allerede har en konto hos Oddset, kan man oprette en direkte på quiz-siden ved at vælge et brugernavn og indtaste sin e-mail. Herefter er man klar til at oddse for sit frit spil.

At være spiller hos Danske Spil bliver dog først rigtig sjovt, når man får nogle penge på kontoen. Som ny spiller får man 500 kroner i velkomstbonus, når man laver sin første indbetaling. For at få denne skal man blot indbetale 500 kroner selv, hvorefter man er klar til at spille løs.

Det er naturligvis muligt at indsætte færre penge end 500 kroner også. Dette vil dog betyde, at man ikke får sin bonus.

 

Oddset quiz regler og vilkår

Quizzen løber mellem den 15. april og den 20. april 2019. I denne periode vil du hver dag finde syv spørgsmål om Oddsets historie hos Danske Spil i anledning af bookmakerens fødselsdag. Quizzen består i alt af fem runder, og hvert rigtige svar giver to kroner til det endelige frit spil. Man kan dermed i alt tjene et frit spil på samlet 70 kroner, hvis man svarer rigtig på alle spørgsmål. Ved hvert spørgsmål får man tre forskellige svarmuligheder.

Inden hver runde sender Danske Spil en e-mail ud til alle deltagerne med en påmindelse om at deltage i dagens quiz. Man kan logge ind direkte via denne e-mail og tage quizzen med det samme.

Det er værd at bemærke, at man ikke behøver være med i alle quizzens fem dage for at få sit frit spil. Det er dog naturligvis en fordel at være med i alle dage, da man på den måde kan få det størst mulige frit spil.

Ens optjente frit spil udbetales tirsdag den 23. april klokken 17.00. Det indsættes direkte på ens konto, og herefter vil det være klart til brug. Dette kan dog kun bruges på én kupon. Man kan altså ikke fordele sine 70 kroner på flere forskellige spil. Det er til gengæld muligt at spille både systemspil, akkumulatorkuponer og selvfølgelig singlespil. Frit spillet kan også bruges på både live- og prematch spil, imens det sidst men ikke mindst kan placeres fra både mobil, computer og tablet.

 

Svar på dagens spørgsmål her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift