Sponsor forkæler BIF-fans: Giver odds 7 på Brøndby-sejr over Vejle

Bookmakertilbud fra betfair, hvor alle nye spillere kan få odds 7 på Brøndby-sejr over Vejle i Superligaen

Bookmakeren betfair, der er Brøndbys officielle bettingsponsor, fortsætter med at forkæle klubbens fans, såvel som resten af de spilleinteresserede danskere, med gode tilbud på klubbens kampe. Forud for Superliga-kampen imod oprykkerne fra Vejle på søndag tilbyder betfair nemlig odds 7 på Brøndby-sejr til alle nye spillere. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds og dermed vinde 450 kroner. Nettogevinsten skal blot gennemspilles en enkelt gang, hvorefter du frit kan udbetale gevinsten.

 

Spil på Brøndby til odds 7

 

Sådan får du forhøjet odds på Brøndby

betfairs tilbud gælder som sagt kun nye spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Falder du i den kategori, skal du blot følge fire simple trin for at få adgang til det forhøjede odds på Brøndby-sejr.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med bonuskode ZFBJ3P
  3. Spil på Brøndby til odds 7
  4. Vind 450 kroner, når Brøndby tager sejren

Links på denne side fører direkte til betfairs kampagneside. Her skal du trykke på “Tilmeld dig nu”, hvorefter opretningsprocessen går igang. Herefter skal du udfylde et par felter med information, så betfair kan lave din konto. Det bør ikke tage mere end et øjeblik, da betfair har gjort processen yderst simpel. Når du opretter dig, skal du huske at tjekke, at bonuskoden ZFBJ3P er tastet ind. Det er nemlig denne, der giver adgang til det forhøjede odds. Denne kode bør være indtastet automatisk, når du kommer igennem kampagnesiden, men det anbefales alligevel lige at dobbelttjekke.

Herefter skal du indsætte penge. Du skal indsætte minimum 50 kroner, men ellers bestemmer du selv, hvor meget du vil spille for. Der er intet loft, så det handler bare om at finde et beløb, der passer til dit budget og spillelyst.

Så snart kontoen er oprettet og pengene er sat ind, skal du selvfølgelig oddse på Brøndby til det forhøjede odds. Dette odds finder du på forsiden af betfair, og her vælger du så selvfølgelig odds 7 på hjemmesejr til Brøndby.

Når kampen er slut, og Brøndby har taget de tre point, får du udbetalt 450 kroner. Din indsats på 50 kroner udbetales kontant, og den kan derfor hæves med det samme. Nettogevinsten på 400 kroner udbetales som en odds bonus. Det betyder, at den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Det har du 90 dage til, og med betfairs enorme spiludbud in mente bør det ikke blive et problem at finde noget at spille på.

 

Derfor vinder Brøndby

Ikke nok med Brøndby fik en fantastisk start på sæsonen med sejren i Randers, så smed både FC Midtjylland og FC København også point. Den gode åbningsrunde skal de gul-blå nu følge op på imod Vejle, og kun en sejr tæller. Der er da heller intet, der tyder på, at Brøndby ikke tager tre point i dette opgør.

Klubben fra Vestegnen ser ud til at være endnu stærkere end i sidste sæson. Nyindkøbte Ante Erceg var flyvende imod Randers, og han virker markant bedre end Teemu Pukki. Erceg var kynisk foran mål, og han gik også rigtig godt med i det opbyggende spil såvel som presspillet. Han sluttede kampen med et mål og en assist, og den form vil han naturligvis fortsætte imod Randers.

Også i den anden ende skilte Brøndbys nye folk sig ud. Joel Kabongo spillede en rigtig god kamp i centerforsvaret, hvor hans hurtighed supplerede Benedikt Röcker perfekt. Kabongo løb flere gange Randers’ hurtige angribere op, og han tilføjede dermed Brøndby-defensiven en ny dimension.

I målet leverede Marvin Schwäbe en pragtpræstation, og han viste sig ligeledes som en fuldgod erstatning for Frederik Rønnow. Schwäbe agerede flere gange sweepermålmand, hvor han kom langt ud af feltet i bedste Manuel Neuer-stil.

Brøndbys mange nyindkøb betyder derudover, at truppens bredde er endnu stærkere end i fjor. Alexander Zornigers bænk var fyldt med kvalitetsspillere, der alle kunne gå ind og ændre kampens forløb. Det viste Kamil Wilczek blandt andet ved at komme på banen og score et flot mål kort efter. Den tyske træner kan nu skifte ud uden at svække holdet mærkbart, hvilket naturligvis er en stor styrke og noget få Superliga-hold kan prale af.

Udover den store niveauforskel på de to mandskaber taler det også til Brøndbys fordel, at de vil blive båret frem af de fanatiske tilskuere. Klubben krydsede for nyligt 10.000 solgte sæsonkort, og der hersker fodboldeufori på Vestegnen. Sidste sæsons fiasko hører fortiden til, og fansene er nu opsatte på at hjælpe spillerne med at vaske pletten væk hurtigst muligt.

 

betfairs regler og vilkår

Det forhøjede odds på Brøndby imod Vejle kan kun fås af spillere, der ikke allerede har en konto hos betfair. Spillere med en eksisterende konto må nøjes med det almindelige odds på Brøndby-sejren.

Det forhøjede odds kan ikke kombineres med andre tilbud eller odds. Derfor skal væddemålet altså spilles som single. Det er heller ikke muligt at cashe sit spil ud i løbet af kampen. Du bliver derfor nødt til at vente til efter kampen med at få din gevinst.

Din indsats bliver udbetalt kontant og kan derfor hæves øjeblikkeligt, imens nettogevinsten udbetales som en bonus. Den skal efterfølgende gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Du kan bruge både single- og kombinationsvæddemål til at gennemspille din bonus så længe, at oddsene minimum er 1,50. Ligeså snart bonussen er gennemspillet, kan du hæve din bonus.

 

Opret konto hos betfair nu

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund