Odds på Tottenhams næste manager

Mourinho har gennem denne sæson flere gange lignet en dead man walking i Tottenham. Nu har Spurs så valgt at sige farvel til den portugisiske manager. Dermed skal der naturligvis findes en nye manager. Som altid er der adskillige navne, som kommer på banen, når et stort job er blevet ledigt. Hos United finder du odds på Tottenhams næste manager.

 

Odds på ny Tottenham manager hos Unibet

 

Odds på næste Tottenham-manager

Julian Nagelsmann 4,50 Eddie Howe 5,00
Brendan Rodgers 5,50 Nuno Esperito Santo 8,00
Rafael Benitez 9,00 Ryan Mason 10,00
Jürgen Klinsmann 12,00 Graham Potter 12,00
Marcelo Bielsa 15,00 Maurizio Sarri 15,00
Frank Lampard 23,00 Steven Gerrard 23,00

Hos Unibet kan man spille på, hvem der bliver næste manager for Tottenham Hotspur. I den forbindelse skal man være opmærksom på, at en afløser, der gennemfører mindst ti kampe vi blive anset for at være en permanent manager.

Det er naturligvis den primære årsag til, at Ryan Mason er så højt oppe på listen over kandidater som tilfældet er. Der er dog også, som listen viser, mange andre med i kampen, når det kommer til odds på Tottenham manager.

Vi vil her gennemgå de forskellige kandidater og komme med vores på, hvad der er det bedste Tottenham manager odds.

 

Julian Nagelsmann

Forhåndsfavoritten til at tage over efter Mourinho er tyske Julian Nagelsmann. Den blot 33-årige RB Leipzig-træner har stået i spidsen for det tyske hold siden 2019, hvor han kom til klubben fra Hoffenheim.

Under Nagelsmann har Leipzig langsomt formået at lukke hullet op til Bayern. Denne sæson har Leipzig kurs mod andenpladsen i Bundesligaen – deres første siden 2016/17.

Nagelsmann er tidligere blevet kaldt en mini-Mourinho, der er dog flere ting, som adskiller dem. Det mest åbenlyse af disse punkter er naturligvis deres aldre.

Hvis Spurs skal have Nagelsmann, skal de dog slå til hurtigt. Bayern München er som bekendt også på udkig efter en ny træner, og her kunne Nagelsmann også være et godt bud.

Odds på Julian Nagelsmann som næste Tottenham manager

 

Eddie Howe

Et andet bud på næste Tottenham-manager er Eddie Howe. Den tidligere Bournemouth-manager har været ledig siden han forlod det job i august 2020 efter otte år ved roret.

Fem af Howes otte år i det sydengelske var i Premier League. Det sluttede dog som bekendt med nedrykning på sidste spilledag i 2020/21-sæsonen.

Det til trods fik Howe ros fra alle side for det flotte stykke arbejde, som han havde gjort i upåagtede Bournemouth. Siden da har Howe som nævnt været ledig på markedet. Han har med andre ord ventet på det rigtige job. Her kunne Spurs-jobbet naturligvis være interessant på Howe.

Howes store stjerne i England er naturligvis en af årsagerne til, at han er et godt bud, når det kommer til Tottenham manager odds. Han er med sine 43 år ligesom Nagelsmann er ung herre, som Spurs kunne håbe at have glæde af gennem lang tid.

Odds på Eddie Howe som næste Tottenham manager

 

Brendan Rodgers

Et navn som er overraskende højt oppe på listen er Brendan Rodgers. Leicester-manageren har gang i en fremragende sæson, hvor han og Leicester har kurs om Champions League og er i finalen i FA Cuppen.

Med den store succes kan det umiddelbart være svært at se, hvorfor han skulle tage dette job frem for at fortsætte det projekt, som han har gang i Leicester. Tottenham er naturligvis alt andet lige en større klub, men Rodgers og Leicester lader til at være et godt match.

Odds på Brendan Rodgers som næste Tottenham manager

 

Nuno Esperito Santo

Nuno Esperito Santo har haft enorm succes med Wolverhampton, som han formåede at føre fra the Championship til spille med om pladser i Europa.

I denne sæson har Wolves dog ikke formået at bygge videre på de imponerende præstationer fra de sidste par år. Klubben har desuden ikke foretaget sig det helt store i de sidste par transfervinduer.

Det er naturligvis noget, som kunne få Santo til at overvejer, om ikke tiden er moden til at søge nye græsgange. Her ville et skifte til Tottenham være et logisk næste skridt i karrieren. Derfor mener vi bestemt, at et spil på Santo ikke ville være helt ved siden af.

Odds på Nuno Esperito Santo som næste Tottenham manager

 

Rafael Benitez

Benitez er endnu en kandidat, som er ledig på markedet. Den 61-årige spanier trænede senest indiske Dalian Professional gennem halvandet år. Han sagde op i januar 2021 på grund af bekymringer omkring den globale pandemi og især måden, hvorpå denne blev håndteret i Indien.

Før dette job var Benitez som bekendt manager for Newcastle, hvor han gjorde et fremragende stykke arbejde. Det sluttede dog, da han ragede uklar med klubbens ejer Mike Ashley.

En ting som gør Benitez til et godt, når det kommer til Tottenham manager odds er hans forhold til England. Benitez har foruden de tre år i Newcastle som bekendt også tidligere været i Liverpool.

Odds på Rafael Benitez som næste Tottenham manager

 

Ryan Mason

Til slut vil vi også fremhæve Ryan Mason. Den blot 29-årige tidligere Tottenham-spiller er midlertidig cheftræner siden Mourihnos afgang.

Mason ventes i skrivende stund at få sæsonen ud, hvilket vil give ham ni kampe som chef. Han skal med andre ord bruge en mere for at komme på de ti, som er antallet som Unibet accepterer for at en midlertidig løsning kan blive anset for at være permanent.

Det mest sandsynlige scenario bør dog være, at Spurs finder en afløser i løbet af sommeren. Derfor mener vi ikke, at Mason er blandt de bedste bud, når det kommer til Tottenham manager odds.

Odds på Ryan Mason som næste Tottenham manager

 

Odds på ny Tottenham manager hos Unibet