Spil på Superliga-starten og få dobbelt gevinst

888_superligaen

Måneders ventetid er slut, og Superligaen er tilbage i dit farvefjernsyn. Superligaen er en af de mest populære ting at oddse på i Danmark, og derfor står bookmakerne også nærmest i kø med fede odds-tilbud til Superliga-starten. Hos 888 kan alle nye kunder få dobbelt gevinst på deres første bet, hvis det første bet vel at mærke er på Superligaen.

Spil mellem 10 – 100 kr. som dit allerførste væddemål hos 888 på den danske Superliga, og få dobbelt gevinst hvis du vinder.

Den dobbelte gevinst er IKKE underlagt gennemspilskrav, så du kan putte de ekstra skillinger direkte i lommen, uden at skulle tænke på at satse dem igen på andre væddemål. Det gør dette odds-tilbud til noget helt unikt, og derfor bestemt værd at overveje, hvis man ikke har en aktiv konto hos 888sport i forvejen.

Du må gerne kombinere flere kampe på din kupon, sålænge den indeholder mindst én Superliga-kamp, så der er gode muligheder for en stor dobbeltgevinst.

Få dobbelt op på Superligaen hos 888 >>

* Få også op til 1000 kr. betting bonus som ny kunde hos 888. R/V gælder

 

Se odds på Superligaen hos 888

Herunder kan du se odds på de kommende Superliga-runder hos 888, og dermed blive inspireret til, hvad du skal spille på, i forsøget på at få dobbelt gevinst.

superliga-odds-888