Odds på FACEIT Major: Kan Astralis gå hele vejen og vinde VM?

Der er otte hold tilbage i FACEIT Major, og de skal konkurrere om en præmiepulje på en million dollars. Danske Astralis er blevet gjort til forhåndsfavoritter af diverse spiludbydere på nettet, og det er med god grund. De har nemlig fejet al modstand af banen indtil videre, og når de skal i aktion igen på fredag klokken 20:30 mod FaZe Clan, så burde de også skyde sig videre til semifinalerne i sikker stil.

Inden da skal de seks øvrige hold dog først i aktion. I dag klokken 16:00 mødes BIG og Na’Vi, mens compLexity og MiBR skal duellere klokken 19:30. I morgen klokken 17:00 er det så Team Liquid og HellRaisers, som skal krydse klinger, så du kan altså se frem til masser af CS:GO de næste par dage. Hos Unibet har de masser af odds på FACEIT Major, og du kan både spille på kampene samt vinderen af turneringen.

 

Odds på FACEIT Major hos Unibet

 

Odds på FACEIT Major

Som nævnt ovenfor så har de danske drenge fra Astralis størst chance for at vinde ifølge bookmakeren Unibet. Derefter finder vi de tre outsidere til titlen Team Liquid, MiBR og Na’Vi. FaZe Clan er blevet gjort til dark horse, mens hverken BIG, compLexity eller HellRaisers er spået de store chancer for at snuppe sejren. Der er altså god sandsynlighed for, at vi kommer til at se Astralis gå hele vejen og vinde VM i år, hvilket vil udløse en præmie på intet mindre end en halv million dollars. Nedenfor kan du se listen over samtlige odds på FACEIT Major.

Astralis 2.75
Team Liquid 4.00
MiBR 6.00
Na’Vi 6,00
FaZe Clan 9,00
BIG 21,00
compLexity 26,00
HellRaisers 34,00

 

Hvad har vi lært fra Challengers og Legends Stage?

Første fase viste os, at NiP og Team Liquid kom rigtig godt fra land og hurtigt snuppede førstepladsen i deres respektive grupper. Derefter fulgte både HellRaisers, Astralis og compLexity trop, da de kun tabte en enkelt kamp. I næste fase gjorde både Team Liquid og compLexity arbejdet færdigt uden at tabe. Der var heller ikke den store slinger i valsen for hverken Astralis, BIG og Na’Vi, som kun tabte en enkelt gang hver. Derefter fik de så selskab af HellRaisers, MiBR og FaZe Clan.

Vi har også fundet ud af, at der er absolut ingen grund til at undervurdere underdogsne i denne turnering. Særligt compLexity har overrasket mangt og mange, da de gav odds 85,00 inden turneringen startede, men nu er helt nede i odds 26,00. Både BIG og HellRaisers var der heller ikke mange, som havde regnet med ville gå videre. De modbeviste dog deres kritikere og kæmpede sig videre til kvartfinalerne.

NiP startede rigtig godt ud, men gassen gik totalt af ballonen i anden fase. Derfor endte de med at skuffe deres fans, da det blev til et tidligt exit. Det er også værd at bemærke, Fnatic ikke klarede skærene. For første gang i 13 år må de altså se til fra sidelinjen, mens der skal kæmpes om titlen og den halve million dollars. Det eneste svenske håb er derfor olofmeister, som er en del af FaZe Clan. Danmark er i øvrigt det land, der har flest deltagere tilbage i turneringen sammen med USA (seks styk hver).

 

Hvem vinder kvartfinalerne?

Inden du placerer et odds på FACEIT Major-kvartfinalerne, så skal du huske på, at der nu spilles efter det såkaldte Bo3-format. Det betyder, at man spiller bedst af tre maps. Hvis et hold eksempelvis vinder de to første maps, så har de også vundet kampen. På grund af dette vil holdene ikke spille på samme måde, som de gjorde i de to første faser af turneringen. Nedenfor kan du få det fulde overblik over hvordan kvartfinalerne ser ud.

 

BIG vs. Na’Vi

I den første kvartfinale er Na’Vi blevet gjort til store favoritter af bookmakerne. Vi synes dog ikke, at der er nogen grund til at afskrive fanfavoritten BIG. Der er odds 2,90 at hente på BIG, mens du kan få odds 1,38 på Na’Vi. Grunden til at Na’Vi har fået favoritværdigheden hænger blandt andet sammen med, at de kun har tabt en enkelt kamp indtil videre. Det var mod favoritterne Astralis. BIG har derimod tabt to kampe i turneringen, men hvis de spiller op til deres bedste, så bliver dette en ekstremt tæt duel, hvor der måske kan komme en overraskelse.

 

compLexity vs. MiBR

Kvartfinale nummer to lugter efter vores bedste overbevisning også af en overraskelse. Som skrevet før så har compLexity virkelig vist storform i de to første faser. MiBR ligner derimod et hold, som er ved at finde dem selv. Vi ville overhovedet ikke blive overrasket over, hvis underdogen snupper sejren her og skyder sig videre til semifinalerne. Du kan blive godt betalt, hvis du også tror på, at det kommer til at ske. Der er odds 3,00 på compLexity vinder, mens en sejr til MiBR kun giver pengene 1,35 gange igen.

 

Team Liquid vs. HellRaisers

Vi tror ikke på en overraskelse i den tredje kvartfinale. Team Liquid har endnu ikke prøvet at tabe i denne turnering, og de har endda formået at besejre Astralis på deres vej til kvartfinalerne. Derfor burde de også gøre kort proces mod HellRaisers, da de simpelthen er et meget bedre hold. Bookmakeren Unibet er da også totalt enige, da de kun giver odds 1,16 på en Liquid-sejr, mens en HellRaisers-sejr belønnes med odds 4,75.

 

Astralis vs. FaZe Clan

Sidst men ikke mindst finder vi den danske deltager Astralis i kvartfinale nummer fire, hvor de skal op imod FaZe Clan. Det kan godt være, at de danske drenge tabte til FaZe Clan tilbage i maj måned, men en gentagelse af den bedrift ligger ikke ligefrem i kortene. Astralis er kæmpe favoritter både i denne kvartfinale og til at vinde turneringen, og det er fordi, at de er et klasse mandskab. Imod MiBR vandt de 16-0 som det første hold ved en Major, og vi føler os overbeviste om, at de skyder sig videre til semifinalerne i sikker stil. Du kan få odds 1,35 på Astralis og odds 3,00 på FaZe Clan.

 

Odds på FACEIT Major hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund