Spil på Chelsea vs PSG og få 250 kr. risikofrit liveodds væddemål

Indlæser..

Onsdag aften er der Champions League-brag i vente på Stamford Bridge i London, hvor Chelsea tager imod Paris St. Germain. PSG fører 2-1 fra det første opgør, og presset er derfor på Chelsea som er tvunget til at vinde kampen. Det bliver dog ingen nem sag mod PSG, som er et af Europas stærkeste mandskaber i øjeblikket. Bet365 er klar med odds på Chelsea vs PSG, og her forventer man et meget tæt opgør, hvor begge hold har chancen for at vinde kampen og avancere til næste runde.

Bet365 giver odds 2.70 på Chelsea, mens der er odds 2.80 på PSG. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Når du oddser på Chelsea vs PSG hos Bet365, får du samtidigt et risikofrit liveodds væddemål på op til 250 kr. Spil op til 250 kr. på Chelsea vs PSG før kampstart og få et risikofrit liveodds til samme værdi. Du bestemmer selv, hvem og hvad du vil spille på før kampen, og Bet365 har et stort udbud af odds på Chelsea vs PSG at vælge imellem.

Se udvalgte odds på kampen herunder, hvor du også kan læse mere om tilbuddet samt en optakt til Chelsea vs Paris St. Germain, eller gå direkte til Bet365 og se alle odds på kampen.

Odds på Chelsea vs PSG her >>

 

Indlæser..

 

Sådan får du dit risikofrie liveodds

Spil op til 250 kr. på et valgfrit før-kamp væddemål på kampen mellem Chelsea og PSG hos Bet365, og modtag et risikofrit liveodds-væddemål til samme værdi på kampen.

Alt du skal gøre er:

  1. Spil op til 250 kr. på Chelsea vs PSG før kickoff
  2. Når kampen er i gang, placerer du endnu et væddemål med samme indsats på kampens liveodds-marked hos Bet365.

 

Vinder du på dit liveodds-væddemål, får du gevinsten udbetalt som normalt, og taber du får du pengene tilbage – uden yderligere omsætningskrav. Der er altså tale om et 100% risikofrit liveodds til dem der alligevel har spillet på kampen før kickoff.

Regler og vilkår gælder som altid, og her er de vigtigste, at du ikke må lukke dit kvalificerende væddemål via Luk væddemål-funktionen, samt at det er dit FØRSTE liveodds på kampen, som er gældende ift. dette tilbud.

 

Optakt: Chelsea vs Paris St. Germain

I sidste års Champions League mødtes PSG og Chelsea også i knockout-fasen, hvor Paris trak det længste stik i et gigantisk drama på Stamford Bridge. Her så Zlatan rødt efter en halv times spil, men alligevel lykkedes det PSG at udligne to gange og dermed komme videre på reglen om udebanemål. Chelsea skal denne gang forsøge at indhente et dårligere udgangspunkt fra første kamp, og samtidigt er Chelsea ikke nær i samme form, som man var i sidste sæson.

Paris St. Germain er 23 point foran de nærmeste forfølgere i den franske Ligue 1, hvor man er 23-5-1 for sæsonen, og meget skal gå galt, hvis ikke det franske mesterskab igen skal lande i hovedstadsklubben i år. Titelforsvaret bør være i hus for PSG, som har den store fordel at kunne koncentrere sig 100% om Champions League resten af foråret. PSG spillede 0-0 i weekenden hjemme mod Montpellier, men benyttede også lejligheden til at spare Zlatan Ibrahimovic, David Luiz, og Thiago Motta som alle tre startede på bænken, mens Thiago Silva fik lov at sidde helt over.

 

Bliver det endestationen for Chelsea?

Titelforsvar bliver det ikke til for Chelsea i England, hvor de regerende mestre stadig ligger placeret midt i tabellen på en 10. plads. Chelsea skuffede igen så sent som i weekenden, hvor det kun blev til 1-1 hjemme mod Stoke, og som kampen forløb, skal Chelsea være mere end tilfredse med det ene point i dét opgør. Mens mesterskabskampen er tabt for Chelsea i år, kan man glæde sig over stadig at være med i kampen om både FA Cuppen og Champions League. Spørgsmålet er nu blot om årets Champions League-eventyr slutter allerede i ottendedelsfinalen mod PSG. Chelsea er ubesejrede i de seneste 13 kampe i Premier League, og har vundet tre af de sidste fire kampe i England, men Chelsea skal finde et ekstra gear mod Paris St. Germain, hvis man skal afgøre tingene til egen fordel.

Den spillende klublegende, John Terry, er tvivlsom til opgøret, men han tror stadig på Chelseas chancer.

“Vi er kommet tilbage fra værre resultater før i tiden. Vi har stadig en god chance på hjemmebane. Disse aftener på The Bridge er utrolige. Lad os bare håbe det bliver endnu en stor aften, og vi kan gå videre. Det handler ikke om hævn overhovedet. Det handler om at gå videre til næste runde i turneringen. Vi har spillere som er sultne, og som har haft masser af skuffelser i denne turnering, som gerne vil gå videre, så det bliver en god kamp. De er også et stærkt hold. Det beviste de i første kamp, men forhåbentlgit har vi, hvad der kræves, for at gå videre”, sagde John Terry til Goal.com.

Bet365 giver odds 2.70 på Chelsea, mens der er odds 2.80 på gæsterne fra Paris, så der er tale om et helt åbent opgør, hvis man skal tro bookmakeren. Ender kampen uafgjort, kan man få pengene 3.40 gange igen.

Spilforslaget: Vi tror på et tæt opgør, hvor begge halvlege meget vel kan ende uafgjort. Hvis stillingen er uafgjort mod kampens slutning, vil PSG nemlig ikke have meget incitament for at jagte en sejrsgivende scoring i slutminutterne, hvilket reducerer chancen/risikoen for scoringer i kampens sidste kvarter.

Bet365 har et flot odds 5.00 på uafgjort/uafgjort ved halvleg/fuldtid, og det er værd at prøve i denne kamp.

 

Odds på Chelsea vs PSG her >>

 

bet365-580x330