Odds på Ballon d’Or 2015: – Messi er storfavorit

ballon_dor_fifa

Skal det blive Lionel Messi, som alle forventer, der i aften løfter det eftertragtede Ballon d’Or trofæ for 2015, eller kan Neymar eller Ronaldo snuppe titlen stik mod Danske Spils forventninger? Odds på Ballon d’Or 2015 hos Danske Spil og følg med på Viaplay, som viser direkte fra Ballon d’Or-showet i aften. (Foto credit: FIFA.com)

 

Der har været mange kandidater i spil til Ballon d’Or-prisen for 2015, men feltet som bl.a. talte spillere som Zlatan, de Bruyne, Aguero, Iniesta, Lewandowski og mange flere, er nu barberet ned til bare tre mand: Lionel Messi, Neymar og Cristiano Ronaldo.

Disse tre spillere vurderes til at have været de bedste i det forgangne år, og i aften kl. 20.00 finder vi ud af, hvem FIFA vurderer var årets spiller i 2015.

Odds på vinderen af Ballon d’Or 2015 hos Danske Spil, hvor Lionel Messi er storfavorit til odds 1.05. Neymar og Ronaldo giver pengene hhv. 12 og 18 gange igen, og derudover kan du oddse på rækkefølgen i Top 3. Hvem bliver 1’er, hvem bliver 2’er og hvem bliver 3’er? Kan du ramme den rigtige kombination her, kan der være rigtige fine odds at hente på Ballon d’Or-prisen 2015.

Odds på Ballon d’Or hos Danske Spil >>

 

 

Odds på FIFA Ballon d’Or 2015

Hvis du vil spille på vinderen af FIFA Ballon d’Or 2015, kan du gøre dette hos Danske Spil. Men du skal nok tro på en overraskelse, hvis du skal finde værdi i spil på vinderen, for med odds 1.05 på den argentinske storfavorit – Lionel Messi – er der ikke meget at komme efter, hvis man tror på favoritten.

Tror du til gengæld på en overraskelse, kan du spille Cristiano Ronaldo til odds 18.00. Ronaldo vandt første gang Ballon d’Or i 2008, hvorefter Messi tog over og vandt trofæet fire år i træk. Ronaldo vandt derefter igen i 2013 og 2014, men skal man tro Danske Spil, er det altså Messis tur i år. Neymar er faktisk større favorit end Ronaldo, og brasilianeren kan spilles til odds 12.00.

Spilforslag på Ballon d’Or

Det er nok mere interessant at spille på rækkefølgen i Top 3, hvor der er større odds at hente, og her tror vi på kombinationen “1. Messi, 2. Ronaldo, 3. Neymar” til odds 2.50.

Hvem tror du vinder, og hvem bliver 2’er og 3’er? Odds på Ballon d’Or herunder hos Danske Spil på Oddset.

 

Odds på Ballon d’Or hos Danske Spil >>

 

odds_ballon_dor_2015

 

danske-spil-oddset-580x330