Odds på Venstres formandsvalg – Sådan er Løkkes chancer ifølge Unibet

Der er efter længere tids uenighed opstået en del forvirring omkring, hvad der skal ske med det politiske parti Venstre. Efter Lars Løkke Rasmussen ikke formåede, at genvinde posten som statsminister har der hos Venstre været rygter om et lederskifte. Kristian Jensen har længe været nævnt, som den næste formand. Men efter en uheldig udtalelse ligner det nu, at Jakob Ellemann-Jensen kan overtage posten. Hos bookmakeren Unibet har de derfor lavet odds på, hvem der er partiets formand den 1 januar 2020. Lars Løkke Rasmussen er i skrivende stund deres topfavorit til, at forblive formand for Venstre. Vi vil i denne artikel beskrive, hvordan du kan spille på dette, samt hvem vi anbefaler du skal spille på.

 

Spil på Venstres fremtid

 

Spil på Venstres politiske fremtid hos Unibet

Hos Unibet er der ingen tvivl om, hvem de på nuværende tidspunkt tror på vil besidde posten når vi træder ind i det nye år. De har den nuværende Formand Lars Løkke Rasmussen, som stor favorit. Efter Rasmussen har Unibet den politiske ordfører Jakob Ellemann-Jensen, som deres næststørste favorit. Derefter kommer gruppeformanden Kristian Jensen, efterfulgt af den sidste kandidat vi vil beskrive i vores afsnit, som er retsordføreren Inger Støjberg. Vi vil i det kommende afsnit komme ind på, hvem de fire er samt hvordan deres fremtid kan se ud i det kommende år.

 

Sådan spiller du på den næste Formand

Efter du har logget ind på din konto hos Unibet, skal du vælge fanen kaldet politik. Derefter vælger du Danmark og klikker på Venstres fremtid. Herefter vil du se deres outright, og kan frit vælge at spille på den person du tror er partiets Formand den 1. januar 2020. Hvis du ikke har en konto hos Unibet, skal du blot gøre følgende og oveni får du også mulighed for, at få deres velkomstbonus på op til 1.000 kroner.

Når du opretter din Unibet-konto bliver man tilbudt en 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner. Du skal tilkendegive, at du ønsker bonussen, når registreringsformen udfyldes på Unibets hjemmeside. Herefter indbetaler du et valgfrit beløb (mindst 40 kroner), hvorefter Unibet fordobler indskuddet med op til 1.000 kroner. Indbetaler man 1.000 kroner, får man dermed 1.000 kroner oveni i bonus bonus. Derved har man 2.000 kr. at spille for.

Sådan får du Unibets startbonus:

  1. Opret konto hos Unibet.
  2. Indbetal mellem 40 kr. og 1.000 kr.
  3. Husk at aktivere bonussen under Min Konto > Bonus

Bonussens gennemspilskrav

Bonussen skal spilles igennem seks gange, før den kan hæves til banken. Her er det vigtigt at bemærke, at kun indsatser på minimum odds 1,40-væddemål tæller med i omsætningskravet. Det er kun muligt at lave en indsats med de penge der er bundet til omsætningskravet på begivenheder, som bliver afgjort i den 60 dages periode bonussen er aktiv.

 

De fire største kandidater

Lars Løkke Rasmussen, Jakob Ellemann-Jensen, Kristian Jensen og Inger Støjberg er, som skrevet de fire kandidater som Unibet tror mest på. Herunder vil vi beskrive deres muligheder for, at sikre sig Formandsposten når vi rammer det nye år.

 

Lars Løkke Rasmussen

Det er kendt, at Rasmussen er en fighter der vil kæmpe til det sidste for, at beholde posten. Han har tidligere skulle kæmpe for, at forblive i toppen af Venstre, og hver gang kommer han igennem diverse kontroverser og sejrer. Denne gang virker det dog til, at der i baglandet er stor utilfredshed med Formanden, og flere i partiet virker fast besluttet på, at der skal ske en ændring i toppen af Venstre. Vi tror her på siden også på, at Rasmussen måske er i gang med sin sidste tid som Formand. Det virker oplagt, at der skal nyt blod til for, at redde Venstres smuldrende omdømme.

Odds på Rasmussen som Formand for Venstre hos Unibet

 

Jakob Ellemann-Jensen

Den forandring som mange ønsker i partiet, kan meget vel komme i form af Ellemann-Jensen. Han formår at favne alle segmenter af Venstre, og har til dags dato ikke udtalt sig negativt omkring hele sagaen der ruller i medierne. Hans ydmyghed kan være veltrængt hos Venstre, og flere af partiets egne medlemmer ser gerne, at han overtager posten. Hvis du vil spille på den næste Formand for Venstre, tror vi på at et spil på Ellemann-Jensen, kan blive penge værd.

Odds på Ellemann-Jensen som Formand for Venstre hos Unibet

 

Kristian Jensen

Præcis som tilfældet er med Rasmussen, er tilliden til Jensen også ved at være brugt op. Den interne uro, som Venstre har oplevet kan endegyldigt være grunden til, at Jensen aldrig når toppen. Jensens egne personlige ambitioner, har tydeligt været højere end hvad er godt for hans parti. Vi tror derfor ikke på Jensen for den næste Formand.

Odds på Jensen som Formand for Venstre hos Unibet

 

Inger Støjberg

Støjberg er outsideren i dette firkløver af favoritter, det er svært reelt at tro på hun kan vinde posten. Dels fordi mange af de folk, som gerne ser hende i en toppost hos Venstre, helst vil have at hun er Ellemann-Jensens højre hånd. Det vil betyde, at hun ikke får den absolutte toppost, men i stedet en af de næste i rækken.

Odds på Støjberg som Formand for Venstre hos Unibet

 

Spil på Venstres fremtid

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund