Odds på El Clasico

Leder du efter odds på El Clasico og kampene mellem Real Madrid og FC Barcelona, er du kommet til det rette sted. I listen herunder finder du odds, optakter og bookmaker-tilbud på kommende El Clasico-opgør.

Leder du efter odds på det kommende El Clasico d. 23. april, finder du dem hos bookmakeren 888sport, som altid tilbyder odds på samtlige La Liga-kampe og selvfølgelig også Barcelona mod Real Madrid.

Lige nu er der odds 2.02 på Real Madrid, 3.95 på uafgjort og odds 3.25 på Barcelona i kampen, som meget vel kan afgøre det spanske mesterskab i denne sæson.

Spil på kampen hos 888sport.dk >>

 

 

Odds på El Clasico

I og med El Clasico er et af de største sportsevents i verden, kan du selvfølgelig altid finde odds på El Clasico hos samtlige bookmakere. Der findes ikke en bookmaker med respekt for sig selv, som ikke har odds oppe på disse kampe, når Real og Barca tørner sammen. Men hvor finder du de bedste odds på El Clasico?

Du kan selvfølgelig starte din søgen på gode tilbud i listen herover. Her får du et overblik over de aktuelle bookmaker-tilbud som kører netop nu på kommende El Clasico-kampe, så du ikke behøver gå på jagt i vores nyhedssektion. Vi giver dig et komplet overblik over de artikler med bookmaker-tilbud, odds og optakter på El Clasico, som ryger i pressen her på Odds.dk.

Her vil du finde nyheder om freebets, risikofrit væddemål og bare generelle odds-optakter, så du altid får de bedste odds på El Clasico.

 

Hvorfor hedder det El Clasico?

Uanset hvornår spansk fodbolds to absolut største klubber – Barcelona og Real Madrid – tørner sammen, kaldes opgørene populært for “El Clasico”. Ser man bort fra Champions League-finalen, er El Clasico-kampene uden sammenligning de største i international klubfodbold.

Hundreder millioner fodboldfans over hele verden stimler sammen om TV’et, når “Los Blancos” og “Barca” mødes, for her spiller altid nogle af de største fodboldstjerner og drengeidoler – sådan er det nu, og sådan har det altid været.

Engang var det bl.a. vores egen Michael Laudrup som trak folk til TV-skærmene, når El Clasico var på plakaten. Skarpe fodboldhistorikere ved selvfølgelig, at den gode Laudrup repræsenterede begge klubber i adskillige El Clasico-opgør, da han stadig spillede.

Nu om dage er det navne som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo der pryder ryggen af de fleste unge knægtes Barcelona og Real Madrid trøjer.

Du har sikkert hørt betegnelsen adskillige gange, men engang var El Clasico et langt mere eksklusivt foretagende, som kun fandt sted et par gange årligt. Oprindeligt blev møderne mellem Real Madrid og Barcelona nemlig kun omtalt som “El Clasico”, når klubberne mødtes i den bedste spanske række.

Nu er der gået lidt inflation i begrebet, for nu om dage gælder betegnelsen El Clasico for alle opgør mellem de to storhold, uanset om de mødes i Copa del Rey, La Liga, Champions League eller enhver anden turnering.

 

Politisk, geografisk og sportslig rivalisering

Det er ikke kun det faktum, at Real Madrids- og FC Barcelonas spillertruppe altid byder på nogle af verdens største navne, som gør kampen til et tilløbsstykke i fodboldverdenen.

El Clasico er mødet mellem to af verdens til enhver tid bedste fodboldklubber, men det er også mødet mellem Spaniens to største byer, der hver især har sin helt egen politiske overbevisning. I Madrid er man mere tro mod spansk nationalisme, mens mange i Barcelona kæmper for et mere selvstændigt Catalonien, og netop i spillet om det selvstændige Catalonien er fodboldklubben Barcelona en uhyre vigtig brik.

Den sportslige rivalisering mellem de to klubber betragtes som en af de største/værste i sportsverdenen på tværs af alle sportsgrene, hvilket naturligvis primært skyldes, at klubberne altid kæmper om de største trofæer, når de mødes, og triumfer og fiaskoer fylder derfor mere i de indbyrdes opgør.

Real Madrid og Barcelona blev af Forbes Magazine i 2014 betragtet som de to rigeste sportsklubber i verden – rigere end selv de rigeste NFL franchises og alle andre storklubber i Europa – og det skyldes ikke mindst en lukrativ TV-aftale i Spanien, men også selvfølgelig også de mange millioner fans begge klubber har på globalt plan.

 

Ingen El Clasico i TV? Livestream kampen!

Rettighederne til at vise de mest attraktive sportsbegivenheder er i høj kurs i disse dage, hvor TV-selskaber må smide milliarder på bordet, for at få lov at vise fodbold fra bl.a. La Liga. Heldigvis for os, er det stadig en god forretning for TV-kanalerne at købe rettigheder, og dermed kan du som regel se spansk fodbold hjemme i sofaen. Hvis du altså har den rette TV-pakke.

Befinder du dig i den situation, at du gerne vil se El Clasico i TV, men den vises på en kanal som du ikke har, så hold øje med vores livestream-sektion her på Odds.dk, hvor du altid kan se, om dette El Clasico-opgør vises på en af de gratis livestream-services som bookmakerne tilbyder. De er nemlig både 100% sikre, lovlige og i god kvalitet.

God fornøjelse med El Clasico og må det bedste hold vinde!