Denne side indeholder henvisningslinks.
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på Andreas Cornelius – Slår han til i FCK?

Opdateret

På denne side

Odds og spiltip på Andreas Cornelius

Landsholdsangriberen Andreas Cornelius er tilbage i FCK-trøjer og vi har kigget nærmere på Danske Spils odds på Andreas Cornelius’ sæson i FCK. Kan den store angriber sikre Superliga-guld til FCK-løverne? 

På transfervinduets sidste dag lykkedes det F.C. København at hente Andreas Cornelius hjem til Parken. De måtte sende 45 millioner kr til den tyrkiske klub Trabzonspor, som FCK eliminerede i play off-kampene til Champions League-gruppespillet.

Bookmaker is inactive

Det bliver dermed angriberens tredje periode for ”Løverne” og det er vigtigt, at Andreas Cornelius er i målform op til den vigtige VM-slutrunde i Qatar. I de to første ophold scorede landsholdsspilleren masser af mål – spørgsmålet er nu, om det bliver alle gode gange tre?

FCK Andreas Cornelius

Læs mere om odds for Andreas Cornelius hos vores partner BetXpert

Andreas Cornelius: odds på Superliga-mål

Andreas Cornelius bliver topscorer i Superligaen 2022/23: odds 20,00
Andreas Cornelius scorer over 8,5 mål i 22/23 sæsonen: odds 1,40
Andreas Cornelius scorer under 8,5 mål i 22/23 sæsonen: odds 2,70

Andreas Cornelius scorer over 10,5 mål i 22/23 sæsonen: odds 1,95
Andreas Cornelius scorer under 10,5 mål i 22/23 sæsonen: odds 1,75

Bookmaker is inactive

Andreas Cornelius’ Superligarekord er 18 mål på en sæson. Det var i gennembrudssæsonen i 2012/2013. Her dukkede han ofte op ved bagerste stolpe og stangede bolden ind i netmaskerne.

Modstanderne var godt klar over, at dette var FCK-opskriften på mål, men havde svært ved at stoppe den purunge løve, der tog for sig af retterne.

Næstbedste sæson var i 2016/2017-sæsonen, som var hans seneste for FCK. Her blev det til 12 mål i 30 Superligaoptrædener. Imellem de to gode sæsoner var der et par bløde af slagsen plus et hurtigt, mislykket ophold i walisiske Cardiff.

Andreas Cornelius – en bedre angriber vender hjem

Siden 2017 har Andreas Cornelius scoret sine mål i udenlandske ligaer, hvor han i de første sæsoner havde svært ved at bryde igennem. Det begyndte med et ophold i Serie A-klubben Atalanta. Her var danskeren i en enkelt sæson, hvor succesen var til at overse. Tre mål i 23 Serie A-kampe.

Herefter gik turen til Bordeaux på et lejeophold. Også her kunne angriberen nok godt have ønsket sig nogle flere mål. Tre mål i 20 Ligue 1-kampe.

Derfor var det tid til at prøve noget nyt igen. Det var nu retur til Serie A, hvor Parma stod klar med åbne arme. Første sæson blev en stor succes, da det blev til 12 mål i 26 ligakampe. Sæsonen efter efterlod dog noget at ønske sig; både for ”Corner” og Parma. Det blev til ét sølle danskermål, og Parma rykkede ned.

Selvom Andreas Cornelius ikke spillede sin bedste sæson, var han stadig for god til at spille Serie B. Der skulle der findes en ny klub, og denne gang var det tyrkiske Trabzonspor, som kaldte på den store danske målmager.

Andreas Cornelius Danmark landshold

Opholdet blev en succes med det samme. Cornelius bombede 15 ligamål ind, og klubben vandt sit første mesterskab i 38 år. Mesterskabet betød, at Trabzonspor skulle spille playoffopgør om at komme i Champions League-gruppespillet.

Her ville skæbnen, at Trabzonspor og Andreas Cornelius skulle op imod ingen ringere end F.C. København. Her var det som bekendt danskerne, der trak det længste strå. Derfor skal den blonde spiller nu alligevel spille i Europas fornemmeste turnering i denne sæson.

Det har bestemt ikke været én stor succes i udlandet for Andreas Cornelius. Det skal dog med, at han ofte har fået sæsonerne spoleret af skader. Heldigvis har skaderne været på et minimum, siden han kom til Trabzonspor forud for 2021/2022-sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at det er en bedre angriber, der vender hjem til F.C. København. Fem år i udlandet, hvor han har prøvet kræfter med Serie A, Ligue 1 og den tyrkiske  Süper Lig, kan kun have gavnet enhver spiller.

Desuden er FCK-angriberen kun 29 år, hvorfor han, hvis han kan holde skaderne fra døren, måske endnu har sine bedste år foran sig.