Sådan får du odds 7 på en FCK-sejr over Stjarnan hos betfair

Få odds 7 på FCK slår Stjarnan

FC København slog islandske Stjarnan med 0-2 på udebane, og nu skal der så spilles returopgør i Telia Parken. Bookmakeren betfair er i gavehumør, da de giver alle nye kunder odds syv på en FCK-sejr. Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, så der er tale om en gevinst på 350 kroner.

Det må siges at være et rigtig godt tilbud. Ståle Solbakkens spillere er nemlig helt sikkert er i stand til at slå islændingene igen – også selvom der blevet sparet et par spillere. Løverne fra hovedstaden har således vundet deres sidste tre kampe på stribe uden at indkassere en eneste scoring. De ligner virkelig et mandskab, som er ved at finde tilbage til fordums styrke.

 

Få odds syv på FCK-sejr lige her

 

Sådan kan du få odds syv på FCK slår Stjarnan

Du skal ikke anstrenge dig særlig meget for at få gøre brug af dette rigtig gode tilbud. Det kræver nemlig ikke mere end et par minutter af din tid, og så er du klar til at placere din indsats. Bare følg den simple guide på fire trin, som vi har lavet nedenfor.

  1. Tryk på en af vores grønne knapper eller gule betfair-billeder
  2. Klik på den hvide knap hvor der står ‘TILMELD DIG NU >>’
  3. Opret en konto og benyt dig af promokoden ZFBJ3V
  4. Spil 50 kroner til odds 7 på FCK slår Stjarnan

Vores grønne knapper og gule betfair-billeder sender dig direkte videre til kampagnesiden. Derved slipper du for at spilde din dyrebare tid på at lede efter den. På kampagnesiden finder du en hvid tilmeld dig nu-knap. Den skal du trykke på. Derefter skal du oprette en bookmakerkonto ved at indtaste alle dine personlige oplysninger. Promokoden ZFBJ3V bliver helt automatisk tastet ind, hvis de benytter dig af vores links, så det anbefaler vi uden tvivl, at du gør. Herefter skal der indbetales penge på siden. Der er tale om et indskud på minimum 50 kroner, så det passer perfekt med indsatsen til det forhøjede odds. Nu mangler du sådan set bare at finde Europa League-kampen mellem FC Købenavn og Stjarnan og så spille 50 kroner på FCK-sejr til odds syv.

 

Få odds syv på FCK slår Stjarnan

 

Derfor vinder FC København

Som skrevet før så har Ståle Solbakkens spillere virkelig fået sat en solid sejrsstime sammen. Først tog de en tur til DS Arena og slog Hobro med 0-3 på to scoringer af Robert Skov og en enkelt af Viktor Fischer. Så fløj de til Island, hvor det blev til den førnævnte 0-2-sejr på mål af henholdsvis Kenan Kodro og Viktor Fischer. Da AaB besøgte Telia Parken i søndags, fik de overhovedet ikke et ben til jorden. Da dommeren pustede i sin fløjte for sidste gang, stod der således  4-0 på måltavlen. Den hjemvendte helt Dame N’Doye scorede hattrick på bare 16 minutter, og Viktor Fischer cementerede sejren til allersidst på et flot oplæg fra Peter Ankersen.

Københavnerne har altså scoret hele ni gange i deres sidste tre opgør. Som om det ikke var imponerende nok, så er der ikke gået et eneste mål ind i den anden ende. Både defensiven og offensiven er altså toptunet, og det er svært at få øje på nogle svaghedstegn lige nu. Viktor Fischer må siges at være fyr og flamme på nuværende tidspunkt, da han har noteret sig for tre scoringer og tre assists i sine sidste tre kampe for klubben. Robert Skov er også ved at finde fodfæste, da han både har lavet mål og oplæg i denne sæson.

Stjarnan er i øvrigt heller ikke i nærheden af FCK’s niveau. Det kunne man da også sagtens se i det første opgør. Selvom de holdt stand de første 45 minutter, så gik gassen totalt af den islandske ballon kort inde i anden halvleg, og der kunne man virkelig se løvernes suverænitet. Ståle Solbakken sparede i øvrigt både Peter Ankersen, Nicolai Boilesen og et par andre stamspillere, og FC København vandt stadig i sikker stil.

 

Spil på FC København vinder kampen

 

Regler og vilkår hos betfair

Din bookmakerkonto hos betfair skal registreres fra Danmark. Du kan maksimalt spille 50 kroner til det forhøjede odds, hvilket betyder, at din maksimumgevinst er på 350 kroner. Hvis du vinder, så bliver pengene udbetalt som en bonus. Den skal gennemspilles en enkelt gang indenfor tre måneder (90 dage) til odds 1,50 eller højere. Det er både muligt at spille på en single eller en multiplikatorkupon, når din bonus skal gennemspilles. Derudover kan du både spille på prematch-væddemål og liveodds.

Du må derimod ikke benytte dig af cash out-funktionen under kampen, og det er heller ikke tilladt at kombinere det forhøjede odds med andre væddemål. Det er altså kun et singlespil, som du skal spille på.

 

Spil på FC København vinder kampen

 

Få odds 7 på FCK slår Stjarnan