Varm op til PL-topbraget hos betfair med odds 60 på Chelsea og 40 på City

Lørdag klokken 18:30 skal der spilles et vaskeægte topbrag i Premier League på Stamford Bridge, når Chelsea tager imod Manchester City. Maurizio Sarris mandskab tabte højst overraskende til Wolves i onsdags, mens Pep Guardiolas tropper bare buldrer derud. De engelske mestre har vundet deres seneste syv ligakampe på stribe.

Nye kunder hos betfair kan varme op til opgøret med odds 60 på The Blues eller odds 40 på The Citizens. Det er muligt at spille 10 kroner på det forhøjede odds, hvilket er ensbetydende med en potentiel gevinst på enten 600 eller 400 kroner.

 

Få odds 60 på Chelsea og 40 på City her

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Har du endnu ikke oprettet en konto hos betfair, og vil du gerne tage imod dette tilbud, så skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Klik på TILMELD DIG NU-knappen
  3. Lav en konto og indtast bonuskoden ZFBJ6F
  4. Spil ti kroner på enten Chelsea eller Man City

betfair giver nye kunder odds 60 på Chelsea og 40 på Manchester City

Med et enkelt klik på vores knap, link eller billede foroven bliver du sendt til kampagnesiden hos betfair. Derinde finder du en stor og hvid TILMELD DIG NU-knap. Den dirigerer dig videre til deres oprettelsesside, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger og bonuskoden ZFBJ6F. Når det er gjort, så opretter du bare din konto, indbetaler mindst 50 kroner og spiller ti af dem på enten Chelsea til odds 60 eller Man City til odds 40. Vinder du på dit væddemål, så udbetaler betfair din gevinst som en bonus. Den skal gennemspilles mindst en enkelt til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder. Herefter kan du bruge dem efter smag og behag.

Du kan se topbraget i Premier League på 6’eren lørdag klokken 18:30 med optakt allerede fra klokken 17:30.

 

Hvem vinder topbraget?

Her på redaktionen er vi overhovedet ikke i tvivl om, hvem vi har mest tiltro til i topbraget. Vi føler nemlig, at Manchester City er i en klasse for sig selv og har været det længe efterhånden. Indtil videre i denne sæson har de hentet 41 ud af 45 mulige point, hvilket selvfølgelig er nok til en førsteplads i tabellen.

Derudover har de et rigtig godt tag på Chelsea, som de har slået tre gange i træk med en samlet målscore på 4-0. Eden Hazard og resten af The Blues har altså ikke formået at få netmaskerne til at blafre mod The Citizens siden den 5. april sidste år. Selvom det høje odds på Maurizio Sarris mandskab selvfølgelig lokker, så kan vi simpelthen ikke se dem få point ud af deres anstregelser lørdag aften. Også selvom de spiller hjemme på Stamford Bridge foran deres trofaste fans.

Man skal heller ikke glemme at både Raheem Sterling og Sergio Agüero er i fin målform for tiden. Begge har noteret sig for otte scoringer i ligaen indtil videre, mens førstnævnte har lavet seks oplæg og sidstnævnte har assisteret fire gange. Skal vi komme med et godt bud på en matchvinder, så bliver det en af disse to City-spillere.

 

Regler og vilkår hos betfair

Du kan kun tage imod dette tilbud, hvis du ikke allerede har en konto hos betfair. Går væddemålet hjem, så får du udbetalt gevinsten som bonuspenge, og de skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere inden 90 dage. Derefter kan du kvit og frit udbetale dem.

Det ville ikke være muligt at få det forhøjede odds, hvis du bruger Skrill eller NETELLER som indbetalingsmetode. Endvidere er det ikke en mulighed at benytte sig af cash out-funktionen, mens opgøret er i gang.

 

Få odds 60 på Chelsea og 40 på City her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund