888 med et gaveodds på Gunners-sejr: Få odds 56 på Arsenal slår City

Søndag den 3. februar klokken 17:30 skal Arsenal en tur til Etihad Stadium for at møde de engelske mestre fra Manchester City. Selvom det bliver en ekstrem svær mission at komme hjem fra den blå del af Manchester med tre point, så er det overhovedet ikke umuligt.

Derfor virker det også en smule galimatias, at bookmakeren 888sport har forhøjet oddset på Gunners-sejr til svimlende odds 56. Der er mulighed for at smide en halvtredser på dette forhøjede odds, hvilket vil sige en potentiel gevinst på intet mindre end 2.800 kroner. Udover deres normale velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner!

 

Få en velkomstbonus og et forhøjet odds her

 

Sådan får du en velkomstbonus odds 56 på Arsenal

Alt du skal gøre for at få en velkomstbonus og et forhøjet odds hos 888sport er at følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Gunners til odds 56

Når du trykker på enten linket eller den grønne knap foroven, sender vi dig direkte videre til kampagnesiden. Herinde skal du trykke på “SPIL NU”. Udfyld herefter dine personlige oplysninger og indbetal penge på siden. Husk at bruge koden 100BONUS. Det er nemlig den som giver adgang til en fordobling af dit første indskud. Når det er gjort, mangler du sådan set bare at spille en halvtredser på Gunners-sejr til odds 56. Sidste skridt på vejen er at tænde for TV3+ på søndag klokken 17:05, da det er her optakten går i gang.

 

Derfor vinder Arsenal

Selvom man måske ikke umiddelbart skulle tro det, så er det rent faktisk muligt at besejre The Citizens hjemme på Etihad Stadium. Den 22. december tog Roy Hodgson og Crystal Palace således hjem med en 2-3-sejr fra den blå del af Manchester. Siden da er det så blevet til sejre over Liverpool og Wolves for Pep Guardiola. Der er dog absolut ingen statsgaranti for at han også kan tage tre point mod Unai Emery og The Gunners.

Først og fremmest skal man huske på at Pierre-Emerick Aubameyang er fyr og flamme. Det har han rent faktisk været nærmest hele sæsonen. Fjorten gange har den gabonesiske goalgetter fået netmaskerne til at blafre, og det ville ikke komme som den store overraskelse, hvis han gør det igen på søndag. Alexandre Lacazette er i øvrigt heller ikke nogen ufarlig herre. Den franske forward har allerede scoret otte gange i ligaen, selvom han kun har fået begrænset med spilletid.

Umiddelbart kunne vi godt se Man City smide point i mesterskabskampen. Også selvom Arsenal er hårdt ramt af skader i defensiven. Det var de således også mod Chelsea og her blev det til en forholdsvis sikker 2-0-sejr over The Blues hjemme på Emirates Stadium

 

Regler og vilkår hos 888sport

Kun nye kunder kan gøre brug af dette tilbud fra 888sport. Det vil sige, at du ikke kan få et forhøjet odds, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos dem. Din velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner samt eventuelle gevinster fra dit forhøjede odds skal omsættes minimum seks (6) gange til mindst odds 1,50 indenfor to måneder (60 dage).

Di vil hverken modtage en velkomstbonus eller få et forhøjet odds, hvis du foretager din indbetaling med enten NETELLER eller Skrill. Der er heller ikke mulighed for at kombinere det forhøjede odds med andre væddemål og/eller trykke på cash out-knappen i løbet af kampen.

 

Få en velkomstbonus og et forhøjet odds her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund