betfair er gavmilde: Få odds 5 på en FCK-sejr over Hobro

Det er top imod bund af Superligaen, når førerholdet FC København byder bundproppen Hobro op til dans i Parken søndag klokken 17:00. Holdet fra hovedstaden er i fornem form. De har nemlig ikke tabt en eneste ligakamp siden 2-1-nederlaget til Vendsyssel den 30. september.

Samtlige nye kunder hos betfair kan få odds 5, hvis Ståle Solbakkens spiller snupper endnu en sejr. Når man tænker på, at løverne er tvunget til at tage tre point for at følge med FC Midtjylland, må det siges at være yderst anbefalesværdigt. Du kan spille 100 kroner på det forhøjede odds, så der er tale om en gevinst på 500 kroner.

 

Få odds 5 på FCK hos betfair

 

Sådan får du odds 5 på en FCK-sejr

For at få odds 5 på FC København hos betfair skal du bare følge disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ7Y
  4. Spil 100 kroner på FCK til odds 5

Hvis du trykker på linket eller den grønne knap foroven, så sender vi dig direkte videre til betfairs kampagneside. Herinde skal du klikke på TILMELD DIG NU og oprette en bookmakerkonto ved at udfylde dine personlige oplysninger samt indsætte mindst 100 kroner med bonuskoden ZFBJ7Y. Benytter du dig af vores links, så bliver koden dog tastet helt automatisk ind. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig smide hundrede kroner på løverne fra hovedstaden til odds fem.

Du kan følge opgøret live på TV3 Sport med optakt fra klokken 16:30. Husk at vi altid opdaterer vores Superliga TV-guide, så du kan få det forkromede overblik.

 

Derfor vinder Ståle Solbakkens spillere

Der kan ikke være den store tvivl om, hvorfor FC København er kæmpestore favoritter mod Hobro. Superligaens førerhold smider ikke særlig mange point i denne sæson og særligt hjemme i egen hule har de fejet nærmest al modstand af banen.

Derudover er både Dame N’Doye og Robert Skov kolde og kyniske foran kassen. Den senegalesiske striker har scoret fire gange i sine sidste otte optrædener i ligaen, mens den tidligere Silkeborg-spiller har garnet tolv gange i samme periode.

Selvom Peter Sørensen har fået en smule styr på den synkede Hobro-skude, så kan vi simpelthen ikke se dem levere sensationen i Danmarks nationalarena.

Derfor anbefaler vi at spille på, FCK vinder kampen til odds 5,00 hos betfair.

 

Regler og vilkår hos betfair

Dette tilbud er desværre kun tilgængeligt for nye kunder. Hvis du allerede har oprettet en bookmakerkonto hos betfair, må du altså nøjes med de normale odds på kampen. Hvis FC København snupper sejren, så bliver din gevinst på en plovmand udbetalt som et gratis spil. Det skal du gennemspille en enkelt gang indenfor 90 dage til odds 1,20 eller højere. Herefter kan du bruge pengene præcis som det passer dig.

Du kan ikke få et forhøjet odds, hvis du foretager din indbetaling med enten Skrill eller NETELLER. Derudover er det ikke muligt at trykke på cash out-knappen, mens opgøret er i gang.

 

Få odds 5 på FCK hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund