Start slutrunden med stil hos betfair: Få odds fem på dansk sejr over Chile

Så skete det endelig! I aften klokken 20:15 skal de danske drenge i aktion, når vi skal krydse klinger med chilenerne i Jysk Bank Boxen. Er du endnu ikke helt kommet i slutrundestemning, så har vi fundet frem til en kampagne, som kan hjælpe med lige netop det.

Alle nye kunder får således odds fem på Danmark slår Chile, og det er muligt at spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Der er altså tale om en potentiel gevinst på 250 kroner, hvis Mikkel Hansen og co. snupper sejren i deres åbningskamp ved VM i herrehåndbold.

 

Få odds 5 på dansk sejr hos betfair

 

Sådan fungerer det

Alt du skal gøre for at få odds fem på dansk sejr over Chile er at følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på TILMELD DIG NU >>
  3. Opret en konto med promokoden ZSAJ60
  4. Spil 50 kroner på dansk sejr til odds 5,00

betfair giver nye kunder odds fem på dansk sejr over chilenerne

Klik på linket eller den grønne knap foroven og så sender vi dig direkte videre til kampagnesiden hos betfair. Herinde kan du læse meget mere om tilbuddet samt regler og vilkår. Når du er klar, så trykker du bare på TILMELD DIG NU >>. Herefter skal du udfylde dine personlige oplysninger og oprette en bookmakerkonto. Når det er gjort, mangler du sådan set bare at indbetale 50 kroner på siden og spille dem på Danmark slår Chile til odds fem.

Nu kan du læne dig tilbage i sofaen og vente til opgøret bliver fløjtet i gang klokken 20:15. Der er optakt på TV2 fra klokken 20:00. Læs meget mere om hvordan du ser hele slutrunden i fjernsynet ved at tage et kig på vores VM i herrehåndbold TV-guide.

 

Regler og vilkår hos betfair

Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder hos betfair. Eksisterende kunder kan altså ikke gøre brug af det forhøjede odds på dansk sejr over Chile. Hvis Danmark vinder kampen, så bliver din gevinst på 250 kroner udbetalt som en bonus. Den skal du gennemspille en enkelt gang indenfor tre måneder (90 dage) til odds 1,50 eller højere. Når det er gjort, kan du kvit og frit udbetale dem direkte til din bankkonto.

Foretager du en indbetaling med enten Skrill eller NETELLER, vil du ikke kunne få adgang til det forhøjede odds på de danske drenge. Det er endvidere heller ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen mens opgøret er i gang.

 

Få odds 5 på dansk sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund