888sport går amok: Giver nye kunder odds 34 på Danmark slår Frankrig

Hos 888sport er de lige så tossede med EM i kvindehåndbold, som vi er her på redaktionen, og derfor har de valgt at forhøjede odds på dansk sejr over Frankrig i aften til 34! Du kan spille 50 kroner til dette fordelagtige odds, hvilket vil sige, at du kan vinde intet mindre end 1.700 kroner, hvis de danske damer tager to point.

Som om det ikke var nok, så modtager du endda stadig deres fremragende velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner. Det er altså den perfekte start hos en af de mest anerkendte bookmakere i Danmark.

 

Få odds 34 på Danmark slår Frankrig her

 

Sådan får du odds 34 på dansk sejr

Hvis du følger vores nedenstående guide, så kan du få odds 34 på Danmark slår Frankrig indenfor et par minutter.

  1. Besøg 888sports kampagneside
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Danmark til odds 34

Få odds 34 på dansk sejr over Frankrig hos 888sport

Vores grønne knapper og ovenstående link sender dig direkte til den rigtige kampagneside hos 888sport. Derinde finder du en stor grøn knap, hvor på der står SPIL NU, og den skal du trykke på for at blive sendt videre til deres oprettelsesside. Udfyld dine personlige oplysninger, opret din nye bookmakerkonto, indbetal penge med bonuskoden 100BONUS og spil 50 kroner på Danmark slår Frankrig til odds 34. Husk at 888sport fordobler dit første indskud helt op til 1.500 kroner. Hvis du indsætter en tusse på siden, så får du altså yderligere 1.000 kroner i odds bonus.

Hvis de danske damer tager to point mod franskmændene, så vil du modtage en gevinst på 1.700 kroner som en bonus. Den skal du gennemspille ti gange til minimumodds 1,50 indenfor 60 dage. Velkomstbonussen er underlagt præcis de samme omsætningskrav som gevinsten.

Danmark og Frankrig mødes klokken 18:00 på TV2, og du kan se optakt fra klokken 17:25. For at få det forkromede overblik over alle kampene ved denne slutrunde, så kan du tage et kig på vores EM i kvindehåndbold TV-guide.

 

888sports regler og vilkår

Kun nye kunder kan gøre brug af dette tilbud. Eksisterende kunder må altså nøjes med det normale odds på dansk sejr. Det er muligt at spille op til 50 kroner på Danmark til odds 34, og det giver en potentiel gevinst på 1.700 kroner. Gevinsten udbetale som bonuspenge, og de skal spilles igennem 10 gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder. Det samme skal din velkostbonus. Herefter kan du kvit og frit udbetale begge dele direkte til din bankkonto.

Indbetalinger foretaget med Skrill og NETELLER giver hverken adgang til en velkomstbonus eller et forhøjet odds. Det er endvidere heller ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen, mens kampen er i gang.

 

Få odds 34 på Danmark slår Frankrig her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund