Få odds 30 på Liverpool-sejr over Manchester City hos LeoVegas

Liverpool Man City odds

Onsdag aften er der dømt engelsk stormøde i Champions League, når Liverpool tager imod Manchester City. Kampen spilles på Anfield Road, hvor Liverpool som bekendt udspillede og slog Manchester City tidligere på året. Der er dermed lagt op til et brag af en kamp, hvor hjemmeholdet meget vel kan gå hen og snuppe sejren. Dette tror bookmakeren LeoVegas Sport også, og denne giver netop nu alle nye kunder vanvittige odds 30 på en Liverpool-sejr helt uden omsætningskrav. Det kan man spille ti kroner på, og dermed vinde 300 kroner, som man kan hive ud lige med det samme. Alt man skal gøre for at udnytte den vanvittige LeoVegas bonus er at oprette sig via et af de grønne links på denne side.

 

Få odds 30 på Liverpool-sejr her

 

Så nemt er det

Alle, der ikke allerede har en konto hos LeoVegas Sport, kan udnytte dette fantastiske tilbud og få odds 30 på Liverpool-sejr over Manchester City. Hvis man opfylder dette yderst simple krav, skal man som sagt blot følge et af de grønne links på denne side. Disse fører direkte til LeoVegas’ oprettelsesside. Her skal man naturligvis oprette en konto, hvilket man simpelthen bare gør ved at følge de anviste trin. Det er bare nemt, simpelt og sikkert at oprette en konto hos LeoVegas, og det tager ikke mere end et øjeblik.

Når man opretter sin konto, er det vigtigt, at man vælger sport som velkomstbonus. Det er nemlig ved at gøre dette, at man får adgang til odds 30 på Liverpool imod Manchester City.

Så snart man har oprettet sin konto, skal man selvfølgelig indsætte penge. Man bestemmer helt selv, hvor mange penge, man indsætter, men vi anbefaler, at man nøjes med minimumsbeløbet på 100 kroner. Da man alligevel kun kan spille ti kroner til det forhøjede odds, er der simpelthen ingen grund til at indsætte flere penge end det højst nødvendige.

Det sidste trin er naturligvis at sætte sit forhøjede odds på Liverpool – Manchester City. Det gør man ved at finde kampen og vælge ettallet, altså Liverpool-sejr. Når man finder kampen, vil man kun få vist det almindelige odds på Liverpool. Så snart man tilføjer en  hjemmesejr til sin spilkupon, vil den dog vise det boostede odds på Champions League-braget. Derefter skal man selvfølgelig bare oddse ti kroner til det forhøjede odds og vente på sin gevinst.

Hvis Liverpool vinder, får man en nettogevinst på 290 kroner. Der er som sagt ingen omsætningskrav forbundet med gevinsten, så man kan hæve pengene med det samme. Dermed er denne LeoVegas odds bonus markant bedre end de andre på det danske marked. Her skal man altid gennemspille sin bonus utallige gange, men det er altså ikke tilfældet her.

 

Derfor vinder Liverpool

Liverpool har gennemgået en rivende udvikling under Jürgen Klopp, og der er intet, der ikke kan lade sig gøre for Merseyside-klubben. Holdet er simpelthen i fremragende form, og Liverpool er formentlig Englands stærkeste hold i øjeblikket. Det er blevet til syv af de seneste ti kampe, hvilket viser, hvor god formen er. Undervejs har Liverpool blandt andet smadret FC Porto med 5-0 og West Ham med 4-1. Holdet er dermed sprængfyldt med selvtillid forud for braget på Anfield Road.

Sidst de to hold mødtes på Anfield, vandt Liverpool med 4-3. Resultatet ved den anledning var faktisk misvisende, da Liverpool var markant bedre. De rødklædte udspillede simpelthen Manchester City i store dele af kampen, og de burde have vundet større. At kampen overhovedet blev spændende skyltes faktisk kun to sene mål af Manchester City, der skyldtes defensive fejl fra Liverpool-defensiven.

Imod Manchester City viste Liverpools offensiv, at den formentlig er verdens bedste. Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané ydmygede simpelthen City-spillerne gang på gang, og gjorde præcis, som de ville.

Det er også værd at bemærke, at Manchester City er gået en smule i stå på det sidste. Holdet er ikke længere så skræmmende som tidligt, og spillerne skal kæmpe hårdere for hvert eneste point. Man kan tydeligt se, at holdets profiler er ved at være slidte, og folk som Kevin De Bruyne og Sergio Aguëro døjer oftere og oftere med småskavanker.

Netop Aguëro er også i fare for at misse tirsdagens kamp. Angriberen sad over i weekendens kamp med en knæskade, og han er også yderst tvivlsom til kampen i Liverpool. Aguëro har scoret 15 mål i 15 kampe i 2018, og han er nok Manchester Citys allervigtigste spiller. Josep Guardiolas tropper mangler simpelthen en ægte målscorer og en god angriber, når han sidder ude.

Udover Aguëro må Manchester City også undvære de to wingbacks Benjamin Mendy og Fabian Delph. Sidst men ikke mindst sidder forsvarsspillerne John Stones og Aymeric Laporte, der begge er tvivlsomme, formentlig også begge ude. Det er dermed en yderst ramponeret Man City-defensiv, der løber på banen.

 

Tilbudets regler og vilkår

Det er vigtigt altid at vide, hvad man går ind til, når man udnytter en bookmaker bonus. Denne LeoVegas bonus er heldigvis yderst simpel og lige til, hvorfor der ingen faldgruber eller lignende er. Tilbudet er faktisk helt simpelt: Man kan spille ti kroner til odds 30 på Liverpool-sejr over Manchester City, og hvis de rødklædte vinder, får man sin gevinst uden omsætningskrav. Dermed kan den hæves lige med det samme.

Det er dog værd at bemærke, at tilbudet kun er gyldigt for kunder, der bor i Danmark. Samtidig skal man holde sig for øje, at man ikke kan udnytte tilbudet, hvis man bruger NETELLER eller Skrill til at foretage sin indbetaling.

Selv hvis oddset på Liverpool rykker sig, beholder LeoVegas odds 30 på Liverpool. Dermed kan man finde det forhøjede odds helt frem til kampens start onsdag aften.

 

Få dit forhøjede odds på Liverpool her