Få odds 29 på Tottenham og odds 9 på Man City hos 888sport

Bookmakerne elsker at komme med gode tilbud, når der er Champions League, og denne uge er ikke anderledes. Hos 888sport har de således forhøjet oddset på begge mandskaber i opgøret mellem Tottenham Hotspur og Manchester City. Værterne giver pengene 29 gange igen, mens de engelske mestre belønnes med odds 9. Du kan spille 50 kroner på et af de to hold, hvilket vil sige en potentiel gevinst på enten 1.450 kroner eller 450 kroner.

Derudover ligger der også en velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner og venter på dig, hvis du benytter koden 100BONUS ved din første indbetaling.

 

Få forhøjet odds og velkomstbonus hos 888sport

 

Sådan får et forhøjet odds og en velkomstbonus

Har du lyst til at tage imod dette tilbud fra 888sport, skal du bare følge denne simple guide.

  1. Besøg kampagnesiden hos 888sport
  2. Klik på “SPIL NU”
  3. Lav en konto og indsæt penge på den
  4. Spil 50 kroner på enten Spurs eller Man City

Linket eller den grønne knap foroven sender dig videre til 888sports kampagneside. Herinde finder du mere information og en stor “SPIL NU”-knap, som du skal trykke på. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger, laver en konto og indbetaler mellem 80 og 1.000 kroner med koden 100BONUS. Din første indbetaling bliver fordoblet af bookmakeren. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig at smide halvtreds kroner på enten Tottenham Hotspur til odds 29 eller Manchester City til odds 9.

Vil du følge kampen på TV, så bliver den sendt på TV3+ klokken 21:00 med optakt allerede fra klokken 20:00.

 

888sports regler og vilkår

Du kan ikke gøre brug af dette tilbud, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos 888sport. Eksisterende kunder må altså nøjes med de normale odds på kampen. Både velkomstbonus og eventuelle gevinster fra det forhøjede odds er underlagt et omsætningskrav. Det vil sige, at de skal gennemspilles seks gange til mindst odds 1,50 indenfor to måneder (60 dage). Herefter kan du bruge dem, som det passer dig.

Indbetalinger foretaget med NETELLER/Skrill giver ikke adgang til velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan heller ikke benytte dig af cash out-funktionen, mens kvartfinalen mellem Spurs og Man City er i gang.

 

Få forhøjet odds og velkomstbonus hos 888sport

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund