Få odds 25 på Manchester City-sejr over Liverpool – Vind 250 kroner!

City Liverpool odds

Alt tyder på, at det bliver et brag af en kamp, når Manchester City tirsdag aften tager imod Liverpool i Champions League. Josep Guardiolas tropper tabte det første opgør med 3-0, og de er derfor pisket til angreb for at gå videre. Hjemme på Etihad Stadium er City gigantiske favoritter, men det ved bookmakerne desværre godt. Oddset på en Manchester City-sejr ligger derfor på den dårlige side af 1,50 hos de danske bookmakers. Der er heldigvis en måde at få et tårnhøjt odds på Manchester City alligevel. Hos LeoVegas Sport får alle nye kunder nemlig vanvittige odds 25 på Manchester City-sejr. Man kan spille ti kroner til det forhøjede odds, og gevinsten er omsætningsfri. Det betyder, at man kan udbetale 250 kroner, når City har vundet.

 

Hent det forhøjede odds på Manchester City her

 

Sådan får du odds 25 på Man City

LeoVegas Sports tilbud er yderst simpelt. Alt man skal gøre for at få det forhøjede odds 25 på Manchester City-sejr er faktisk blot at følge et af de grønne links på denne side. De fører direkte til kampagnesiden, hvor man  henter det forhøjede odds. Det er vigtigt, at man følger et af disse links, da man ikke kan finde det forhøjede odds ved at gå direkte til LeoVegas’ egen hjemmeside.

Det kræver selvfølgelig, at man ikke allerede har en konto hos LeoVegas for at få det forhøjede odds. Hvis man opfylder dette krav, gælder det blot om at oprette sin konto hurtigst muligt. Det tager ikke mere end et øjeblik at oprette en konto hos LeoVegas. Når man opretter sig, er det vigtigt, at man vælger den odds bonus, der hedder “Sport”, da det nemlig er denne, der giver adgang til det forhøjede odds.

Så snart man har oprettet sin konto, skal man selvfølgelig indsætte penge. Man styrer selv, hvor mange penge man indsætter, men vi anbefaler, at man nøjes med minimumsbeløbet på 80 kroner, hvis man bare vil udnytte denne kampagne. Der er ingen grund til at sætte mere end højst nødvendigt ind, hvis man blot ønsker at sikre sig sin gevinst og så ellers udbetale den og resten af ens indskud med det samme.

Det sidste, og mest afgørende trin, er selvfølgelig at spille på Manchester City-sejr til det forhøjede odds. Dette gør man ved at gå til kampen mellem Manchester City og Liverpool. Når man finder denne, vil man ikke kunne se det forhøjede odds. Man ser i stedet det normale odds på kampen, der i skrivende stund er 1,48 på Manchester City-sejr. Her trykker man på ettallet, hvorefter det forhøjede odds kommer frem på ens spilkupon.

Som bekendt kan man spille op til ti kroner på Manchester City til odds 25 hos LeoVegas. Hvis Manchester City vinder, får man dermed udbetalt 250 kroner. Disse udbetales umiddelbart efter slutfløjtet. Det bedste ved denne odds bonus er, at der ingen gennemspilskrav er forbundet med gevinsten. Man kan derfor udbetale sin gevinst lige med det samme.

 

Hent det forhøjede odds på Manchester City her

 

Derfor vinder Manchester City

Den forgangne uges tid har budt på flere store skuffelser for Manchester City. Først tabte holdet med 3-0 til Liverpool på Anfield Road, og i weekenden smed holdet en 2-0-føring væk imod ærkerivalerne fra Manchester United, da de tabte 3-2.  Nederlaget til United betyder, at City må vente endnu en uge på at blive kronet som mestre.

På grund af den store mængde modgang skal City-spillerne nu ud og bevise sig. Guardiolas tropper kommer til at indtage Etihad Stadium med ild i øjnene og en fandenivolskhed, der siger spar to. De skal ud og bevise, at de seneste to nederlag var en fejl, og at de stadig er Storbritanniens bedste fodboldhold. Dette skal de gøre overfor både de trofaste fans, men også overfor resten af verdens tophold.

På trods af det frustrerende nederlag til United i weekenden kan City finde trøst i, at det var det suverænt bedste hold på banen. I første halvleg udspillede de United fuldstændig, og de burde have ført med mere end to mål. At City var bedst bekræftes også af statistikken. City havde hele 20 afslutninger, United havde fem, og City havde bolden i 65 procent af tiden. Der stod simpelthen Manchester City på det hele.

I kampen imod United gjorde topscorer Sergio Agüero comeback for Manchester City. Den argentinske stjernespiller har døjet med en knæskade på det seneste, men han er nu endelig rask igen. City er et helt andet hold med ham på banen, og han kommer til at spille en kæmpe rolle imod Liverpool. Med Agüero tilbage på træningsbanen kan Guardiola også stille i stort set stærkeste opstilling igen.

Det samme kan man ikke sige om Jürgen Klopp. Liverpool er hårdt ramt af skader, hvilket bør bekymre den tyske manager. Joe Gomez, Adam Lallana, Joel Matip og Emre Can sidder definitivt ude med skader. Derudover er anfører Jordan Henderson i karantæne, imens topscorer Mohamed Salah er tvivlsom. Egypteren sad over med en lyskeskade i weekendens kamp imod Everton, hvor Liverpool spillede 0-0.

Læs den fulde optakt til Manchester City – Liverpool her.

 

LeoVegas regler og vilkår

Det er muligt at hente det forhøjede odds indtil kampstart tirsdag den 10. april klokken 20.45. Tilbuddet er eksklusivt for kunder bosat i Danmark, og det kan kun benyttes, hvis man ikke allerede har en LeoVegas konto.

For at udnytte dette tilbud skal man gå til LeoVegas’ side gennem et af de grønne links på denne side. Det er nemlig disse, der giver adgang til det forhøjede odds. Det forhøjede odds afløser LeoVegas’ normale odds bonus.

Det forhøjede odds vil ikke rykke sig, som man for eksempel kan se det med det normale odds. Helt frem til kampstart bliver det på odds 25,00.

Det er værd at bemærke, at man ikke kan kombinere det forhøjede odds med andre bonusser eller odds hos LeoVegas. Man kan heller ikke benytte sig af cash out-funktionen.

Sidst men ikke mindst giver indskud med Skrill eller NETELLER ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Opret konto hos LeoVegas Sport her